in ,

Ne oglašava se često, no sada je reagovao, Pejović o Zvezdama Granda: “Ne mogu da gledam to omalovažavanje klinaca”

Poručio da mu je drago što je Ceca ušla žiri Zvezda Granda ako je to odgovara.

Aco Pejović uglavnom ne želi da komentariše rad kolega i sa većinom muzičara je u dobrim odnosima, ali ovog puta progovorio je o popularnom šou-programu Zvezde Granda.

– Više mi je preko glave posla, rekao sam sebi da moram da idem na odmor. Umoran sam. Vidim da sve zatvaraju i moguće da će se dosta stvari promijeniti u narednim danima, najviše bih volio da idem u Italiju ali vidjećemo.

Velika je i Srbija, ima svašta da se obiđe, možda sa suprugom odem da obilazimo Srbiju i manastire – rekao je Pejović.

Pjevač je za za film “Toma” otpjevao pjesmu koja “prijeti” da postane veliki hit, a sada priča kako je bilo sarađivati sa Draganom Bjelogrlićem i Željkom Joksimovićem.

– Raditi sa Bjeogrlićem i Joksimovićem je velika čast, oni su veliki profesionalci. Zaista sam presretan što sam imao priliku da sarađujem sa njima.

Željko je profesionalac kao i svi mi, strog je ali sam i ja strog, ako nešto ne valja mora opet da se uradi. Mi smo dobri prijatelji dugo godina, tako da je bilo super – objasnio je pjevač.

Za kraj, Aca da prokomentariše dolazak Svetlane Cece Ražnatović u “Zvezde Granda”.

– Ne pratim taj program, ja rijatilije ne volim, a za mene je to rijaliti. Uz dužno poštovanje ja ne mogu da gledam to omalovažavanje klinaca i sve to, to se meni lično ne dopada, ne želim to da gledam.

Drago mi je što je Ceca ušla, ona je moje srce, ako ona sebe vidi u tome, super – rekao je Pejović.

Svako dobro BiH, ona je mlada direktorica, nije joj problem sjesti u bager i odraditi sve što treba

Mozgalica: Možete li pronaći djetelinu s četiri lista?