in , ,

Nevjerovatna čast za Isaka Šabanovića, a tako i treba: Kolege iz takmičenja već uveliko izvode njegovu pjesmu na nastupima!

Isak Šabanović je tokom takmičenja u šou programu ”Zvezde Granda” stekao enormnu popularnost, a osvojeno drugo mesto rezultiralo je velikim obimom posla i naravno pjesmom…

Isak Šabanović je tokom takmičenja u šou programu ”Zvezde Granda” stekao enormnu popularnost, a osvojeno drugo mesto rezultiralo je velikim obimom posla i naravno pjesmom koju mu je radio mentor iz takmičenja Aleksandar Milić Mili.

Za samo dvadesetak dana otkako je izašla, pjesma ”Prvo jutro” broji preko dva miliona pregleda, a koliko je već zaživjela među publikom govori i činjenica da Isakove kolege već izvode ovu numeru na svojim nastupima.

Tako je finalista Dimitije Kazić na svom Instagram profilu postavio fotografiju sa zapisanim pjesmama koje mu je publika naručivala među kojima se pored Dina Merlina i Zdravka Čolića našao i Isakov prvijenac.

Ono što još čekamo jesu i pjesme braće Kazić, koje se uveliko krčkaju u studiju u saradnji sa čelnicima Grand produkcije.

Jelena Karleuša rođendanskom porukom izazvala neviđenu pometnju na društvenim mrežama

Vjerujte i ovo je moguće, Marija Šerifović u ulozi matičarke: Govor koji je održala nasmijao prisutne