in ,

Ni ona sama nije mogla da vjeruje: Kandidatkinja iz BiH koja je pobjedila Isaka Šabanovića u duelu u Zvezdama Granda ne krije sreću

Belma je ovim nastupom otišla direktno u četvrtfinale i time obezbijedila sebi ugovor i sigurno mjesto u Grand produkciji

Belma Huseinefendić ove subote je uspjela ono što niko do sada nije. Pobijedila je Isaka Šabanovića u duelu. Vidno iznenađena, kandidatkinja nije krila sreću i suze.

“Ja ne mogu da vjerujem. Pored toga što je on u pitanju, formirani pjevač i zvijezda kao što je rekao Bosanac, bio je pritisak radi mene, koji sam sama stvarala. Htjela sam da budem puno bolja nego što sam prije bila i da dokažem šta sve umijem. Dodatna motivacija mi je bio i brat kome sam posvetila ovu pjesmu – rekla je ona.

Iako su protivkandidati, takmičari se privatno jako vole i druže, te jedni druge ne smatraju konkurencijom.

“Ne mogu reći da mi je svejedno bilo, ali shvatila sam da moram ići stepenicu više nego što sam i sama planirala. Ali nema veze, ja se ne borim protiv njega, iako su to dueli, ja se tamo borim protiv same sebe. Ja imam potrebu da budem bolja i vjerujem da ću vremenom biti nešto izvanredno. Ako ništa, ja ću se truditi da budem nešto izvanredno – istakla je takmičarka.

Belma je ovim nastupom otišla direktno u četvrtfinale i time obezbijedila sebi ugovor i sigurno mjesto u Grand produkciji.

Isak je čestitao Belmi odmah na sceni i pokazao da je pravi džentlmen.

Bulaznosti Vučića nema kraja: “Postoji jedan mali problem kod nekih ljudi u BiH”

Velika fudbalska legenda iz Njemačke: “Džeko? Danas samo jedan sebi može priuštiti da trči manje od drugih”