in , ,

Odgođen doček pobjednika Zvezda Granda Mahira Mulalića u rodnoj Gračanici

Doček Mahira Mulalića, pobjednika Zvezda Granda ipak će biti pomjeren, iako je bilo planirano da bude održan večeras (nedjelja 4. 7. 2021.)

Doček Mahira Mulalića, pobjednika Zvezda Granda ipak će biti pomjeren, iako je bilo planirano da bude održan večeras (nedjelja 4. 7. 2021.)

“Gračanica je spremna za doček

Svečani doček Mahira Mulalića – pobjednika Zvezda Granda 2020/2021 sa prijateljima će biti upriličen u utorak od 20:00 h na platou ispred Sahat kule.

Pobjedniče vidimo se u utorak”, napisao je na društvenim mrežama načelnik Gračanice Nusret Helić.

Podsjetimo, veliki pobjednički koncert Mahira sa gostima prvobitno je bio zakazan za nedjelju, 4.jula, u njegovoj Gračanici.

Nije poznato zbog čega je došlo do odgode, ali organizatori su i ranije najavili da će sve biti organizovano u skladu sa epidemiološkim mjerama.

Inače, čestitke od kraja takmičenja pristižu sa svih strana. Najponosija je Marija Šerifović. Džejla Ramović, Goraždanka koja je u prethodnoj sezoni odnijela pobijedu, i kojoj je također Marija bila mentor, sve vrijeme je bila uz Mahira, podrila ga.

A njegova rodna Gračanica sprema mu veliki doček. Ma dobio bi ga Mulalić i bez pobjede, ali ovako je još slađe.

Kako je objavljeno na zvaničnim stranicama Grand produkcije i Facebook stranici načelnika Gračanice Nusreta Helića, doček pobjednika muzičkog show programa Mahira Mulalića će biti organizovan u utorak, 6. jula u centru grada sa početkom u 20 sati.

Sabina Ćudić odbrusila Bakiru Izetbegoviću i Draganu Čoviću nakon sastanka s američkim i evropskim zvaničnicima: “Naša stranka neće podleći pritisku, ali ćemo preuzeti odgovornost”

Jelena Trivić igrala košarke, objavljen i snimak, Igor Dodik je odmah sve komentarisao