in , ,

Odustao na pitanju za pola miliona: Znate li vi odgovor na ovo?

Breno, Hamilkar, Pir i Hanibal, bila su ponuđena imena vojskovođa

Sinoćnju epizodu HRT-ova kviza Tko želi biti milijunaš? pitanjem za 64.000 kuna (16.500 KM) otvorio je nastavljač iz prošlosedmične emisije Stjepan Stipetić, rodom iz Ogulina.

Iako su još dva natjecatelja sjela u vrući stolac nasuprot Tarikovu, upravo je Stjepan kviz napustio s najvišim iznosom, odustavši tek na pitanju za 250.000 kuna (oko 64 hiljade KM) koje se ticalo antičkog vojskovođe.

Koji je fiktivni lik najbolji izbor za džoker ‘Zovi!’ natjecatelju koji ne zna odgovor na pitanje ‘Što je M-teorija?’, glasilo je pitanje na kojemu je Stjepan upotrijebio posljednjeg raspoloživog džokera, ‘pola-pola’.

Nakon njime sužena izbora ponuđenih odgovora na Jamesa Moriartyja i Sheldona Coopera (otpali su Walter White i Gregory House), natjecatelj sa zagrebačkom adresom odlučio se za ime jednoga od glavnih junaka sitcoma Teorija velikog praska Sheldona Coopera, osvojivši dvostruko viši iznos od onoga drugoga praga.

“Ženska intuicija”, ustvrdio je pogodivši odgovor.

Ipak, na pitanju za četvrt miliona kuna, o vojskovođi koji se 281. pr. Kr. iskrcao na Apeninskom poluotoku s 25.000 vojnika i 20 slonova, hrabrost ga je, priznao je, napustila pa je odustao i naposljetku kući ponio 125.000 kuna (oko 32 hiljade KM).

Breno, Hamilkar, Pir i Hanibal, bila su ponuđena imena vojskovođa, a da je Stjepan ostao u igri, istaknuo je kako bi njegov odgovor bio Pir.

Na Tarikov upit znalcima i oni su se složili sa izborom natjecateljeva odgovora. Ispostavilo se – tačna.

U BiH dolaze arapski investitori koji žele graditi turističko naselje

Gorica Dodik, kćerka Milorada Dodika izmijenila tekst srbijanske pjevačice i prozvala Valentina Inzka