in ,

Pjevačica iz Banja Luke nakon izbacivanja nastavlja da pljuje po Zvezdama Granda: Žestoko se obrušila na Sašu Popovića!

Podsjetimo, Saša Popović govorio je o ovom slučaju ranije u emisiji

Vanja Knežević, diskvalifikovana takmičarka iz takmičenja “Zvezde Granda”, oglasila se na svom Instagram nalogu, i odgovorila na riječi Saše Popovića.

“Upravo sam doputovala iz Beograda. Ovo je otišlo predaleko. Nažalost, moram opet da reagujem. Ne mogu da dozvolim da se šire neistine o meni. Sve je predstavljeno pogrešno, vidim da narod zna šta je istina. Ne želim išta da se gura pod tepih, vrijeđali su me. Preko svega sam prešla, poslije emitovanja emisije sam dobila pravu sliku o svemu. Na sve sam reagovala kuluturno i smireno. Saša se uvijek hvata za moj stori, a vrijeđanje mene u emisiji, nakon emisije? O tome ne želi da priča.

– Iz svega ovoga sam izašla kao pobjednik. Nije za pohvalu da se hvali da su imali velike rejtinge, opraštam im sve, bitno je ko je čovjek, opraštam im za maltretiranje – dodala je Kneževićeva u obraćanju javnosti na svom Instagram profilu.

Podsjetimo, Saša Popović govorio je o ovom slučaju ranije u emisiji:

– Kad smo razmišljali da je vratimo u takmičenje, ona je stavila na svoj profil da su “Zvezde Granda” mizoginija, mediokritet i prostakluk, i napisala da je srećna što je zauvijek završila sa ovakvim vidom takmičenja i rekla je svim novinarima da je doživjela psihičko zlostavljanje i maltretiranje, znate li vi šta je to. Za Vanju Knežević su negativni komentari bili najveći marketing u “Zvezdama Granda”, i sad poslije svega ona kaže “srećna sam što sam završila sa ovakvim vidom takmičenja i doživjela sam psihičko zlostavljanje”, molim vas, psihičko zlostavljanje – rekao je Popović na Prvoj.

Josip Pejaković, Foto: Novo vrijeme

Pejaković poručio Bogićeviću: “Hajde bolan, progutaj i ovoga puta i vrati se tamo gdje je tvoje mjesto!”

Božo Ljubić tvrdi: “Ako neko misli da može ukinuti jednakopravnost na miran način, igra se vatrom”