in , ,

Pogledajte kako je takmičar Zvezda Granda polomio zub direktoru Saši Popoviću

Takmičar Zvezda Granda Bojan Pavlović slučajno udario direktora Granda, Sašu Popovića

Svjedoci smo da na snimanjima emisija ne može uvijek sve da protekne savršeno, te da se nebrojeno puta dese neke nepredviđene situacije pogotovo kada su u pitanju “Zvezde Granda” i proglašenje pobjednika.

Upravo jedna nezgoda desila se tokom baraža kada je takmičar Bojan Pavlović slučajno udario direktora Granda, Sašu Popovića.

Naime, kada su emocije ispunile studio, Popović je držao mikrofon i govorio koji kandidat ide dalje. Kako je prišao Bojanu i izgovorio njegovo ime za prolazak u sljedeći krug, kandidat nije krio radost i sreću već uz vrisak skočio sa stolice.

U tom trenutku, nije ni primjetio da je laktom udario u mikrofon koji je zatim udario Sašu i polomio mu zub.

– Ne znam šta da kažem, majke mi – rekao je on drhtavim glasom kada je čuo da nastavlja takmičenje – prenosi grand.online.

Za to vrijeme, Popović se sklonio i upitao voditelja Voju Nedeljkovića da li se vidi pukotina, a zatim nastavio profesionalno da obavlja svoj posao, kao da se ništa nije dogodilo.

Ovu anegdotu prepričao je upravo pomenuti voditelj u emisiji “Zvezde Granda specijal”, a da li će ovaj Bojan snositi posljedice zbog ovog poteza, ostaje nam da vidimo.

Kako je to izgledalo pogledajte u videu ispod!

Benjamina Karić vidno potresena: “Sarajevo danas plače…”

Pogledajte snimak, izbio veliki sukob u Zvezdama Granda, Marija Šerifović žestoko odbrusila Miliju: “Ti čovječe imaš problem!”