in , ,

Priprema se spektakularni svečani doček pobjednika “Zvezda Granda”: Načelnik Nusret Helić odriješio kesu za Mahira Mulalića, Mariju Šerifović i Džejlu Ramović dočekao sa cvijećem

Spektakularni pobjednički koncert Mahira Mulalića u Gračanici sve je bliže.

Spektakularni pobjednički koncert Mahira Mulalića u Gračanici sve je bliže.

Ispred gradske uprave u Gračanici danas u 13 sati stigao je pobjednik 14. serijala „Zvezde Granda“ mladi i talentirani pjevač Mahir Mulalić.

Dočekan je aplauzima, poljupcima, čestitkama. Uz njega je bila njegova mentorica, muzička zvijezda Marija Šerifović, pa mlada Goraždanka Džejla Ramović.

Gradonačelnik Gračanice Nusret Helić damama je uručio cvijeće, a druženje je nastavljeno u kabinetu, uz ugodan, pobjednički razgovor. Uspjeh Gračanlije Mahira svima je razgalio dušu i vratio osmijeh na usnama.

– Neka se pjeva, neka pobijedi najbolji, neka se pjesmom širi ljubav, da se uz pjesmu ljudi druže. Imao sam predosjećaj da će Mahir pobijediti, jer je uistinu je dobar, talentovan momak, dobro vaspitan. Smogao je snage i nakon smrti majke, pa se vratiti u takmičenje, pa i to govori o njegovom jakom karakteru – kazao je Helić te mu je uručio novčanu nagradu.

Radosna je bila i Marija Šerifović, jer zaredom u dvije godine pobjeđuje njezin kandidat kao mentorici.

Na pitanje novinara portala „Avaza“, je li tačno da je do sada najviše pobjednika u „Zvezdama Granda“ iz BiH, Šerifović je kazala, da svako ko pokaže kvalitet u ovom takmičenju, može pobijediti.

Međutim, kako kaže, fakat je najviše Bosanaca od Gileta, Mirze Selimovića, Harisa Burekovića, Ibre Bublina, Anida Ćušića, Džejle Ramović i sada Mahira Mulalića.

Prijateljska Velika Britanija: Komemoracijom u Bosanskoj kući počela sedmica obilježavanja genocida u Srebrenici

Dijaspora je ponosna: Mladić iz BiH oduševio Švedsku, pogledajte kako je Jasmin Osmanović spasio ženu iz požara!