in , ,

Renato Marjanović, koji je bio u bijegu od policije, prijavio se na psihijatriju

Portparol Policijske uprave Prijedor Zvezdana Alendarević potvrdila je da će Marjanović na klinici biti zadržano do daljeg

Renato Marjanović, koji je osumnjičen da je pucao iz vatrenog oružja ispred jednog ugostiteljskog objekta u Prijedoru, jutros se dobrovoljno javio na Kliniku za psihijatriju u Banjaluci.

Portparol Policijske uprave Prijedor Zvezdana Alendarević potvrdila je da će Marjanović na klinici biti zadržano do daljeg i tek kad se steknu uslovi bit će omogućen pristup policijskim službenicima radi preduzimanja daljih mjera i radnji.

“Još tragamo za vozilom i oružjem koje je ova osoba upotrijebilo za izvršenje krivičnog djela”, rekla je Alendarević.

Policiji je sinoć u 20:40 sati prijavljeno da je R.M. u Ulici Slavka Rodića ispalio rafalno više hitaca iz automatske puške u pravcu ugostiteljskog objekta, nakon čega se automobilom “Opel corsa” udaljio sa mjesta događaja.

R.M. je osumnjičen za izvršenje krivičnih djela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Inače, Renato Marjanović je od ranije poznat policiji po narušavanju javnog reda i mira, fizičkog maltretiranja osobe bošnjače nacionalnosti od koje je tražio da sa automobila skine zastavu Bosne i Hercegovine. Tada je Marjanović od povratnika tražio da se izivine aktuelnom članu Predsjedništva BiH, Miloradu Dodiku što je oštećeni i učinio.

Mijatović o bilbordu u čast Mladića i Dodika: “Ovaj sa lijeve strane isporučio ovog sa desne strane u Hag”

Lavovski se borio do kraja: Amel Tuka u finalnoj trci osvojio peto mjesto