in ,

“Sigurno je neko iz pakosti i ljubomore i to usred dana to uradio” Isak Šabanović zabrinut nakon što mu je izgreban automobil

Isak Šabanović doživio neugodnu situaciju.

Isak Šabanović doživio neugodnu situaciju.

Mladi roker Isak Šabanović plasirao se u finale “Zvezda Granda” i osvojio drugo mjesto iza Mahira Mulalića.

Od njegovog prvog pojavljivanja, Isak je privukao veliku pažnju i pridobio publiku, ali je, izgleda, nekome to zasmetalo pa je odlučio da mu to stavi i do znanja. Šabanović je samo dan poslije finala gostovao u jednoj emisiji u Grandovom studiju, a kada je izašao imao je šta da vidi.

Njegov skupocjeni automobil bio je izgreban što je pjevača zabrinulo. I dok izvor blizak Isaku tvrdi da mladi pjevač nema neprijatelje, istina je izgleda malo drugačija s obzirom na to kakva je šteta napravljena na njegovom automobilu.

– Isak je dobar dečko, nema neprijatelje, ne postoji razlog da mu neko uništi auto. Sigurno je neko iz pakosti i ljubomore to uradio. To se desilo usred dana, sigurno je nekom zasmetao njegov plasman, ne postoji drugi razlog. Sa svim takmičarima zaista ima divan odnos, druže se i poštuju međusobno – kaže izvor blizak Šabanoviću kom se život preko noći promjenio.

– On je od jednog lokalnog pjevača u Bijelom Polju postao preko noći zvijezda. Uopšte mu nije bilo bitno da li će odneti pobijedu ili ne, narod ga je već zavolio, već puni kafane i klubove, reklamira mnoge poznate brendove. Samo da mu se posreći da ubode neki hit i nema dalje. Naravno slava ima i drugu stranu medalje, pa osim što ga obožavaju ima i mnogo onih koji su sujetni i ljubomorni na njegov uspjeh, ali to ga ne dotiče mnogo- kaže izvor.

Marjan Mijajlović nije mogao sakriti ljutnju nakon kontroverznih dešavanja: “Ne bih gledao finale ni za 100 miliona eura”

Osnovana Bosanska akademija nauka i umjetnosti “Kulin ban”