in , ,

Slađa Zubčević otvorila dušu i otkrila šta misli o svemu: “Nisam razočarana Grandom”

Slađa Zubčević riješila nedoumice

Slađa Zubčević riješila nedoumice.

U takmičenju “Zvezde Granda” oborila je žiri i publiku s nogu svojom prirodnošću i neposrednošću, ali i fantastičnim glasom zbog čega joj je upravo Marija Šerifović dala šansu da bude u njenom timu.

Uprkos svom trudu i radu, konkurencija je bila jaka te Slađa Zubčević nije uspjela da dogura do finala, što je naravno nije spriječilo da i dalje radi ono što najviše voli.

Iako se mnogima činilo da Zubčevićeva nije bila zadovoljna produkcijom i da je razočarenje nakon ispadanja bilo preveliko, ona je odlučila da stane na put tim pričama i kaže šta je istina te na svom Instagram profilu objavila pitanja koje su joj postavljali pratioci kao i svoje odgovore.

“Od sveg srca sam navijala za tebe i žao mi je što nisi ušla u finale”, napisala je jedna djevojka na šta se Slaža nadovezala, “Hvala puno. Nisam razočarana, oduševio me je odnos svih uposlenika u “Zvezdama Granda. Oduševio me je žiri ali i Sanja Kužet i njena ljepota”, piše na Slađinom profilu.

Prošao je sito i rešeto, sada je potvrđena njegova zvijezda: Goran Ivanišević primljen u tenisku Kuću slavnih

Milorad Dodik se surovo obrušio na crnogorskog predsjednika Milu Đukanoviću: “On je politički klevetnik i isfrustrirani političar”