in ,

Šta se to događalo u hotelu Zvezda Granda? “Dogovorili smo se da ne pričamo o tome”

Dugo su vremena proveli zajedno

Takmičari Zvezda Granda su dugo vremena proveli zajedno.

Černaesta sezona najgledanijeg talent šoua “Zvezde Granda” najduže je potrajala, pa su se takmičari za dvije godine trajanja toliko zbližili da su postali gotovo nerazdvojni.

Sve češće ih možemo vidjeti zajedno na svim gradskim i privatnim događajima, a sada smo saznali da se ne razdvajaju čak ni na spavanju.

Gostujući u emisiji “Zvezde Granda Specjal”, finalisti su otkrili da spavaju u istom hotelu dok su u Beogradu, kao i da često prave žurke, pa je voditeljku Sanju Kužet zanimalo ko je uvijek zadužen za šou.

– Muharem je najluđi – složili su se finalisti. Voditeljka je pitala šta se to zapravo zbiva u hotelu, na šta je Hadrović misteriozno odgovorio:

– Ja ne znam da li da pričamo o tome? Vidite, mi smo se međusobno dogovorili da šta se desi u hotelu, ostaje u hotelu.

– Nije ti to Las Vegas, druže, ali ajde neka bude naš Vegas – odgovorila mu je Sanja, dok su Aleksandar i Dimitrije Kazić dodali da definitivno nema luđih od njih.

Ostalo je misterija šta se zapravo dešava u hotelu neponovljive ekipe takmičara, ali smo saznali da je Krstinja Todorović najpažljivija članica popularne družine.

– Nisam baš najluđa, ali uklapam se, trudim se da budem na nivou – dodala je ona.

Legendarni reprezentativac BiH Sergej Barbarez i glumac Emir Hadžihafizbegović preuzeli “Evropski box”

Aleksandar Milić Mili otvorio vrata svog studija, “pale” prve pjesme za finaliste, Isak Šabanović i Valentina Kuzmanović vrijedno rade…