in , ,

Tokom kontrole policije u Doboj Jugu uhapšena dva lica iz Matuzića!

U mjestu Matuzići, od strane istražitelja i službenika uniformisane policije Policijske stanice Doboj Jug, zaustavljeno je i kontrolisano putničko motorno vozilo marke “Peugeot”

Doboj Jug
Doboj Jug

U mjestu Matuzići, od strane istražitelja i službenika uniformisane policije Policijske stanice Doboj Jug, zaustavljeno je i kontrolisano putničko motorno vozilo marke “Peugeot”, bez registarskih oznaka, kojim je upravljalo lice B.A., rođeno 1995. godine, dok se na mjestu suvozača nalazilo lice M.A., rođeno 1994. godine, oba lica iz mjesta Matuzići.

Izvršenom kontrolom, utvrđeno je da predmetno vozilo nije registrovano, da je vozačka dozvola vozača deponovana zbog izvršenja zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima, dok je uvidom u registru novčanih kazni utvrđeno da navedeni vozač ima 3.286,00 KM neplaćenih kazni izrečenih za počinjene prekršaje u saobraćaju.

Sporno vozilo je oduzeto i izmješteno na službeni parking prostor Policijske stanice Doboj Jug. Pregledom užeg lokaliteta na kojem je izvršeno zaustavljanje vozila, pronađen je sadržaj biljne materije, koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu.

Sporna materija je izuzeta i bit će predmet potrebnih vještačenja a navedena lica su lišena slobode i nad istim je zavedena kriminalistička obrada – navodi se u izvještaju MUP-a ZDK.

Njemački ministar Michael Roth ne može biti jasniji: “Crtanje granica na Balkanu je opasan i pogrešan put!”

Dva pobjednika Zvezda Granda iz BiH i Srbije snimila duet, Balkan ovo ne prestaje da sluša: Darko Lazić i Anid Ćušić pjesmom “Klošar” obaraju estradu!