in ,

U Zvezdama Granda takmičari iz BiH izazvali svađu: Kad je pjevanje u pitanju, ja sam pao u nesvjest

Iako je Dragan Stojković Bosanac prvi prokomentarisao njihovo pjevanje i iskritikovao pogotovo Aleksandra, kasnije se situacija potpuno okrenula u njegovu korist

U emisiji “Zvezda Granda” koja je večeras na programu Nove BH, žestoku diskusiju izazvala su dva bh. kandidata i to Lana Rajak i Aleksandar Ljubičić.

Iako je Dragan Stojković Bosanac prvi prokomentarisao njihovo pjevanje i iskritikovao pogotovo Aleksandra, kasnije se situacija potpuno okrenula u njegovu korist.

“Starac i more” tu postoji nešto u refrenu jako zahtjevno. Ti se nisi sastavio, vjeruj mi na riječ. Ti si ušao u baraž, ali teško da ćeš proći”, bio je direktan Dragan Stojković Bosanac, a onda ga je prekinuo Saša Popović.

“Ma otpjevao dečko bre… Majke mi, ja sam uživao. Evo vjeruj mi”, prekinuo ga Popović, a onda je dao riječ Jeleni Karleuši koja je, ovog puta, uputila samo i isključivo komplimente za oba kandidata.

“Ova djevojka će se vjerovatno svakom prosječnom gledaocu svidjeti i kako pjeva i kako izgleda sa samo 19 godina. Tvoje vrijeme sigurno dolazi”, predvidjela je JK na kraju, a onda se obratila Aleksandru:

“Ja sam sigurna da ćemo te vidjeti i u slijedećem krugu, tako da, Aleksandre, pogotovo druga pjesma – bez greške. Ti, dečko, zaslužuješ da ideš dalje”, pohvalila je JK kandidata, a riječi hvale za njega je imao i Đorđe David:

“Sigurno si u petom krugu. Nemoj da se sikiraš, pusti Bosanca. Kad je tvoje pjevanje u pitanju, ja sam pao u nesvjest, to je kao Zlatko Pejaković. Ja ću zvati Zlatka Pejakovića da čuje i ja ću direktno prenijeti šta je rekao. Tebi dati primjedbu za tvoje pjevanje večeras, ja mislim da to nije uredu”, istakao je David.

“Aleksandar Ljubičić je večeras pjevao apsolutno za 6 glasova”, kazala je Marija Šerifović.

“Za sedam”, dodao je Saša i dao mu i svoj glas.

PREMA NJEMAČKOM RECEPTU U BiH Alminina peciva kupuju svi, glavni pomagač kćerkica Amina!

Rijetko ko zna kako izgleda sin Dine Merlina: Dio je njegovog menadžerskog tima, ali izbjegava javnost