Aleksandar Milić Mili otvorio vrata svog studija, “pale” prve pjesme za finaliste, Isak Šabanović i Valentina Kuzmanović vrijedno rade…

Aleksandar Milić Mili u studiju radi vrijedno sa Isakom Šabanovićem i Valentinom Kuzmanović.

Finale “Zvezda Granda” tek što se završilo, a “Grand produkcija” već je počela da radi na novim pjesmama koje će snimiti finalisti.

Producent i mentor Aleksandar Milić Mili ugostio je ekipu Granda u svom muzičkom studiju gdje se uveliko snimanju pjesme koje će dobiti finalisti koji su u velikoj završnici zauzeli prva četiri mjesta.

Imali smo priliku da čujemo kako zvuči pjesma Isaka Šabanovića i Valentine Kuzmanović, koji su i prvi ušli u Milijev studio.

-Deset pjesama je spremno, ali se prvo rade numere za prva četiri mjesta gdje su Mahir, Isak, Valentina i Mite. Po prvi put radimo album “Zvezda Granda” za sezonu 2020/21 i probaćemo da od toga napravimo tradiciju, da svake godine okupimo najbolje autore i kompozitore, a ja ću da produciram. Ove godine su tu Jelena Trifunović, Miloš Roganović, Baša i Marko Cvetković – objasio je Mili i dodao da su ostvarili saradnju i sa grčkim kompozitorima i da će upravo ta muzička različitost biti ključ uspjeha novih pjesama finalista.

Kako je rekao, uskoro se očekuje premijera novih singlova prva četiri takmičara iz finala, dok ćemo numere preostalih finalista slušati u septembru.

Pred kamerama Isak je priznao da mu se dopada pjesma koju mu je uradio mentor i najavio: – Od mene očekujete nemoguće (smijeh), ali biće nešto u fazonu “Bijelog dugmeta”.

Kako rad u studiju umije da bude naporan, pogotovo za mlade nade poput Valentine i Isaka, producent je istakao da ima mnogo strpljenja, a za pojedine i specijalne metode.

– Iznenadili su me jer su nakon tog prvog nesnalaženja u studiju uspjeli da savladaju sve, unijeli energiju iz šoua, koncetrisali se i oduvali. Evo, Valetina je to oduvala za par sati – otkrio je Mili i dodao da za neposlušnog Isaka ipak ima posebne metode.

– Ja sam prezadovoljna, pjesma je lijepa, emotivna i nadam se da će se publici svidjeti – rekla je Valentina za, a Mili dodao da je siguran u to, kao i da je zadovoljan u kom smijeru ide karijera mladih finalista. Ono što ga posebno raduje jeste njihova poslušnost i disciplina, ali ga brine da li će njegov miljenik uspjeti da se skrasi.

– Prije neki dan je objavio konkurs za djevojku, u prvih sat vremena se javilo 30 000 baba, traže preporuku za zube. Znači, uspijelo je – našalio se Mili.

Pogledajte u videu kako je to sve izgledalo.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.