Gile otkrio tužnu istinu: Ne mogu više majke mi, umoran sam od svega!

Amar Gile Jašarspahić emotivno poručio novinarima: “Kada sam dobio sina, nisam više sjeo na motor”

Posljednje Zabava

Zbog rođenja sina, Amar Gile ne sjeda na motor.

Pjevač Amar Gile Jašarspahić vrijedno radi ovog ljeta. S obzirom na to da nije radio više od godinu dana, njegovi termini su popunjeni, pa jedva uspjeva i da malo odmori. Međutim, čim ugrabi priliku da ne pjeva i nije na putu, provodi sa svojim sinom, zbog kojeg je batalio sve loše navike.

“Mnogo sam volio motore, međutim kada sam dobio sina, nikada više nisam sjeo na motor. Strah me je da moj sin ne izgubi oca. Privlače me i dalje, volim adrenalin i brzinu, ali preče mi je dijete nego sve ostalo”, rekao je Amar Gile Jašarspahić, koji je zbog djeteta stare navike ostavio iza sebe.

Prokomentarisao je činjenicu što ga mnogi porede sa kolegom Darkom Lazićem.

„Obožavam ga, on je duša od čovjeka. Slični smo. I on se razveo, i ja sam. Voli da popije i ja. Voli motore, volim ih i ja“, rekao je Gile, a potom istakao šta generalno misli o estradi.

„Poštujem kolege. Zaista ne postoji niko sa estrade ko me je uvrijedio jer i ne mogu da me uvrijede kad se ne družim sa njima, a verujem da bi me uvrijedili sigurno“, kazao je pjevač.

Jašarspahić je ponosan na to što ga velikani narodne muzike često hvale u intervjuima.

„Šta da kažem kad te takvi velikani pohvale. Hvala im od srca, a ja ću nastaviti da gradim svoju karijeru. Za deset godina sebe vidim kao Sašu Matića i Harisa Džinovića, to su odlične karijere“, rekao je Gile i otkrio zna li da štedi novac.

„Sada štedim pare, naučio sam se“, završava pjevač.

Leave your vote