in ,

Belma Huseinefendić na velikim mukama u Zvezdama Granda, otkrila je šta joj predstavlja najveći problem

Belma Huseinefendić od početka takmičenja Zvezda Granda “nema sreće” sa protivnicima

Takmičarka Zvezda Granda, Belma Huseinefendić iz Tuzle, od početka nema sreće sa protivnicima u pjevačkim duelima na velikoj sceni Granda.

Prije nekoliko emisija pobjedila je Isaka Šabanovića u pjevačkom okršaju, dok je ove subote nadjačala još jednog favorita – Hanada Džehverovića.

Međutim, gostujući u emisiji “Zvezde Granda Specijal” takmičarka je otkrila ko je glavni “krivac” što uvijek dobija jake protivnike.

– Mene one kuglice uopšta ne vole, sve teže i teže protivnike dobijam, ali priznajem da mi je sa svakim od njih bila čast da se borim – izjavila je Belma aludirajući da izvlačenje kuglica u emisiji, kojim se određuje raspored duelista.

– Iskreno, moram da budem sve bolja i bolja, jer kad vidim ko je sa mnom u duelu, moram da dam gas, još malo, pa još malo – dodala je i time pokazala da najbolje pjeva kad je pod pritiskom.

U prilog tome svjedoči i to što je uporedo sa takmičenjem polagala završni ispit iz matematike.

– Bila mi je frka zbog vremena, ali položila sam i bitno je da sam završila srednju Medicinsku školu – otkrila je u emisiji, što su i publika u studiju i takmičari nagradili gromoglasnim aplauzom.

“Draško Stanivuković me javno linčuje” Predstavnici SNSD-a u Banja Luci protestovali protiv gradonačelnika

Draško Stanivuković žustro odgovorio nakon jako teških optužbi u Banja Luci: “Oko 90 odsto zaposlenih je iz SNSD-a u Gradskoj upravi”