Bivša premijerka Hrvatske Jadranka Kosor objavila fotografiju s Ćirom Blaževićem i poslala dirljivu poruku

Bivša premijerka Hrvatske Jadranka Kosor objavila je danas na svom Twitter profilu forografiju sa legendarnim Travničaninom i fudbalskim stručnjakom Miroslavom Ćirom Blaževićem. Sudeći prema fotografiji, oboje su bili dobro raspoloženi.

“Prijateljstvo je kad se možeš u tuzi nasloniti, u nevolji osloniti.

Prijateljstva su kad se prašta i razumije. Kad je dobro i još snažnije kad nije. I nakon mnogih godina”, napisala je Kosor.

Ćiro Blažević se već godinama bori s karcinomom. Bolest mu je prvi put dijagnosticirana 2011. godine, dva puta je pobijedio, ali se opet vratila prošle godine.

Inače, treba napomenuti i da će se svjetska premijera dokumentarnog filma Irene Škorić o Miroslavu Ćiri Blaževiću, nastalog u produkciji Sportske televizije kao prvog filma serijala Legende hrvatskog sporta – nepoznato o poznatima, održati 8. septembra 2022. u Kaptol Boutique Cinema.

Cilj serijala koji počinje s Miroslavom Blaževićem jest promocija hrvatskog sporta i upoznavanje šire javnosti sa životom u sportu, pri čemu
je Ćiro istinska legenda.

„Pokušali smo se odmaknuti od svakodnevnog načina obrađivanja sportskih tema o poznatim sportašima, napraviti nešto posve drugačije. Cilj je bio zagrepsti ispod površine i napraviti nešto u formatu na koji publika nije navikla i mislim da smo u tome uspjeli.

Odabrali smo Ćiru za prvu epizodu serijala jer nismo sumnjali da će karizmom odmah osvojiti publiku kao što je i prilikom snimanja osvojio cijelu našu Filmsku ekipu.

Oduševila me njegova apsolutna posvećenost poslu i to što je on vjerojatno najveći medijski talent u Hrvatskoj.

Prirodan je i spontan, pristupačan, jednostavan i duhovit, što je zapravo i odgovor na pitanje zašto ga ljudi toliko vole“, istaknula je Irena Škorić, redateljica i scenaristica filma – prenosi Story.hr.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.