Bivši vozač u penziji rasplakao Šerifa Konjevića: Nastup izazvao lavinu emocija…

Vladan Simić (72) iz Osečine uspio je ono što rijetkim pjevačima polazi za rukom, a to je da svojim glasom izazove lavinu emocija.

Bivši vozač u penziji danas živi svoj novi život zahvaljući šouu “Nikad nije kasno”, a ono što je Žiku Jakšića najviše interesovalo u petom krugu jeste da li mu je popularnost porasla.

– Jeste i to dosta, ali nije se promjenio, ostao je isti – rekla je njegova supruga, a Žika ga upitao da li mu sada prilaze snaše da se slikaju sa njim.

– Nisam vas čuo – našalio se takmičar, što je sve u studiju nasmijalo do suza.

U takmičarskom delu Vladan se predstavio pjesmom “Kad sretneš Hanku” Safeta Isovića kojom je izazvao lavinu emocija. Prvo je u trans bacio Nedu Ukraden, a zatim rasplakao Šerifa Konjevića.

– Ja sam emotivac, suze su mi krenule, vjerujem i Žiki i svima u studiju. Stvarno nemam riječi za Vašu interpretaciju, donosite sevdah na neki poseban način. Neka Vam Bog podari zdrvalja sto godina, a ja bih volio da se nekad i privatno družimo i zapjevamo. Svaka čast – poručio mu je Šerif, a Neda dodala:

– Ja sam ostala bez teksta. Vladane, ti si negdje moja generacija i mnogo si me iznenadio. Pjevač koji odabere ovu pjesmu, mora da zna da pijeva, mora da zna i intonaciju i dinamiku i ogroman raspon i ogromno nijansiranje, ma svaka ti čast!

Vladan je ovo otpjevao kao da je znao lično Hanku, sve sam mu vjerovao. Ponovo je bio briljantan-poentirao je Saša Milošević Mare.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.