Bosanski pobjednici u Zvezdama Granda: Pogledajte kako su Džejla Ramović i Mahir Mulalić zahvalili Mariji Šerifović na svemu što je uradila za njih u proteklom periodu

Mahir Mulalić, snima brojne emisije poslije ovogodišnje pobjede u muzičkom takmičenju Zvezda Granda.

Mladi Gračanlija Mulalić je osvojio automobil, dvije pjesme i kompletan marketing od produkcije, a u svom prvom intervjuu je istakao da pobjedu posvećuje svojoj pokojnoj majci koja je preminula u toku njegovog učešća u pomenutom takmičenju.

Mahir je bio spreman da napusti Zvezde Granda, a jedino je Marija Šerifović, čiji je bio kandidat, mogla da ga ubjedi da ostane, a sada je otkriveno i ponešto iz njegovog privatnog života.

Student je Mašinskog fakulteta i obožava da pjeva, a na festivalu “Banja Luka” osvojio je prvo mjesto.

Pored muzike, izuzetno voli i sport kojim se u slobodno vrijeme i bavi, a Mahir dodaje i da je karakterno vrlo komunikativan, ambiciozan i nestrpljiv.

Mahira su u toku takmičenja mnogi upoređivali sa Mirzom Selimovićem, koji mu je u toku takmičenja i pružio podršku, a pobjednik Zvezdi Granda ne krije da i privatno voli i sluša njegove pjesme.

U zadnje vrijeme Mahira Mulalića možemo da vidimo u društvu pobjednika prošlog serijala takmičenja Zvezda Granda Džejlu Ramović. Ona je također bila “đak” Marije Šerifović.

Nastupila je s njim na njegovom pobjedničkom koncertu u Gračanici, no sada ih možemo vidjeti kako uživo nastupaju u tv emisiji.

Džejla i Mahir pjevaju i sviraju veliki hit njihove mentorice “Nije ljubav to”.

Evo kako su emocijom kroz ovu baladnu pjesmu Džejla i Mahir zahvalili svojoj Mariji.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.