Buran početak kod Hadžifejzovića, oštar duel Vlaisavljević i Stevanovića: “Sada ste već malo bezobrazni!”

Posljednje Vijesti

Gosti večerašnjeg “Centralnog dnevnika” kod Senada Hadžifejzovića su Sanja Vlaisavljević i Dragan Stevanović.

Sanja Vlaisavljević se odmah osvrnula na izjavu koju je prije nekoliko dana buknula u javnosti kada je rekla: “Svinjetina je samo indikator da nečega nema. Čega? Potražnje. Zar su zaista svi ti ljudi toliko zaslijepljeni da napuštaju svoja ognjišta? Isto tako ćemo se složiti da su i nakon 95. brojni napustili grad.

I to je OK. Ako je iko na ovim prostorima branio Bošnjake od majorizacije, onda je to osoba koja sjedi preko puta vas“, istakla je tada Vlaisavljević.

Sada je kazala da je njena objava bila hiperbola i da je mnogi nisu razumjeli..

Stevanović: “Trenutak, mjesto i medij na kojem je izrečena ta poruka su me ponukali da reagujem! Nije bitno kakvu poruku šaljete o Sarajevu, nego kome je šaljete! Vaša poruka je mogla ići naruku radikalnim etnonacionalistima!”

Vlaisavljević: “Simpatične su mi Draganove reakcije! Da razjasnimo nešto na početku! Moja izjava da je iz Sarajeva davno protjeran Djeda Mraz i svinjetina izazvala je desetine komentara!

Na objavi Dragana Stevanovića su brojni komentari, a ovo su neki od njih: kurva, huškač, promotor fašističke politike HDZ-a, preko kreveta došla do znanja, govno, krmača, stoka, treba ju protjerati, najplaćenija sponzoruša, Čovićev megafon, RIP Sanja… “

Stevanović: “Nadam se da će gospođa završiti do kraja emisije!”

Vlaisavljević: “Plaćenica mora dobiti prostora da opravda svoje plaćeništvo!”

Stevanović: “Sada ste već malo bezobrazni!”

 

Leave your vote