in , ,

Burno u Hrvatskoj, Kerum bijesan zbog Severine: “Kad sam joj platio 400 eura, nije jos smetalo, tada joj pršut nije bio problem…”

Objavio je fotografiju rasprave u komentarima u kojoj je pjevačica sudjelovala.

Svega nekoliko sati prije početka izborne šutnje u Hrvatskoj, Željko Kerum oglasio se na svom Facebook profilu kako bi istaknuo da je primio mnogo uvreda te kako je posljednja stigla od Severine.

Objavio je fotografiju rasprave u komentarima u kojoj je pjevačica sudjelovala.

Govoreći o lokalnim izborima u Splitu, poručila je: “Split je moj grad i nadam se da nećemo opet mećat pršute po čelu”.

Nakon tog komentara, Kerum je ustvrdio kako je Severina samo još jedna osoba koja traži medijsku pažnju te kako joj pršut ranije, dok joj je plaćao za fotografiranje, nije smetao.

“Dragi prijatelji još samo jedna osoba u nizu na ovim lokalnim izborima koja me ima potrebu oblatit i na račun mog imena tražit medijsku pažnju. Učinili su to mnogi u zadnjih par mjeseci pa što ne bi i Severina. Pršut joj nije smetao prije dvadesetak godina kad sam joj platio 400 eura da bude na mom kalendaru. Za tri sata je izborna šutnja. Unatoč svim provokacijama i vrijeđanju vodio sam konstruktivnu kampanju. Izađite na izbore i napravimo od Splita gradilište! Izgubili smo osam godina, nemojmo izgubit još četiri! Pobjedimo zajedno! Voli vas vaš Željko Kerum, poručio je na svom Facebook profilu.

Upoznajte mladu genijalnu Bosanku, studenticu medicine sa prosjekom 9,86 i pobjednicu na naučno-istraživačkoj olimpijadi!

Zdravko Mamić se oglasio iz BiH: “Vi niste Hrvati, vi ste radioaktivni otpad hrvatskog društva”