Burno u Hrvatskoj, Kerum bijesan zbog Severine: “Kad sam joj platio 400 eura, nije jos smetalo, tada joj pršut nije bio problem…”

Svega nekoliko sati prije početka izborne šutnje u Hrvatskoj, Željko Kerum oglasio se na svom Facebook profilu kako bi istaknuo da je primio mnogo uvreda te kako je posljednja stigla od Severine.

Objavio je fotografiju rasprave u komentarima u kojoj je pjevačica sudjelovala.

Govoreći o lokalnim izborima u Splitu, poručila je: “Split je moj grad i nadam se da nećemo opet mećat pršute po čelu”.

Nakon tog komentara, Kerum je ustvrdio kako je Severina samo još jedna osoba koja traži medijsku pažnju te kako joj pršut ranije, dok joj je plaćao za fotografiranje, nije smetao.

“Dragi prijatelji još samo jedna osoba u nizu na ovim lokalnim izborima koja me ima potrebu oblatit i na račun mog imena tražit medijsku pažnju. Učinili su to mnogi u zadnjih par mjeseci pa što ne bi i Severina. Pršut joj nije smetao prije dvadesetak godina kad sam joj platio 400 eura da bude na mom kalendaru. Za tri sata je izborna šutnja. Unatoč svim provokacijama i vrijeđanju vodio sam konstruktivnu kampanju. Izađite na izbore i napravimo od Splita gradilište! Izgubili smo osam godina, nemojmo izgubit još četiri! Pobjedimo zajedno! Voli vas vaš Željko Kerum, poručio je na svom Facebook profilu.

https://www.facebook.com/zeljko.kerum.hgs/posts/1676256855916874

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.