Čudna poruka iz Hrvatske nakon gostovanja Komšića na HRT-u: “Po tome kako se obukao za emisiju vidi se njegova bahtost”

Na gostovanje Željka Komšića u emisiji Nedjeljom u 2 HRT-a komentar za portal Bild.ba dao je Nikola Grmoja, Mostov saborski zastupnik.

“Komšićeva bahatost vidljiva je od načina na koji se obukao za emisiju, do stila kojim je pričao”, rekao je Grmoja.

Po riječima ovog zastupnika, Komšić je svjestan što radi.

“Pregršt floskula, jeftinih spinova i obmana. Komšić je jedan od najvećih krivaca jer BiH nije onakva kakvom bi je on navodno volio vidjeti. I što je najbolje on je toga apsolutno svjestan, ali nije ga briga.

Svjestan je da će ponovno prevarom i glasovima Bošnjaka biti izabran za hrvatskog člana Predsjedništva”, kazao je Grmoja.

ČITAJTE I OVO KLIKOM NA IDUĆI LINK: Neobična situacija tokom gostovanja Komšića na HRT-u: Prenos ostao upaljen tokom pauze, evo šta se desilo!

Grmoja Komšića vidi kao pogonsko gorivo za hrvatski nacionalizam.

“Ne zanima ga kako to utječe na opstojnost Bosne i Hercegovine, sve što njega zanima je njegov vlastiti politički probitak. Ako je hrvatski nacionalizam i radikalizam vatra od koje BiH treba strepiti, onda je upravo Komšić gorivo”, kazao je Grmoja za Bild.ba.

Ima zamjerku i na uređivačku politiku HRT-a.

ČITAJTE I OVO KLIKOM NA IDUĆI LINK: Gostovanje Komšića na HRT-u i rečenica koja je odjeknula: “Je l’ vama ovdje u Hrvatskoj dosadilo da se petljate u naše poslove?”

“Nažalost, porazno je da mu je u emisiji poput ove danas i to na javnom servisu omogućeno da se opet naruga Hrvatima u BiH prije nego ih još jednom prevari i ponizi”, zaključio je.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.