“Demoliranje” Dodika, Crnadak u glavnoj ulozi: “Veliko srbovanje ima za cilj samo jedno – da se zaštiti kriminal SNSD-a”

Veliko srbovanje Milorada Dodika ima za cilj samo jedno – da se zaštiti kriminal SNSD-a i ljudi koji su mu bliski, rekao je potpredsjednik PDP i zastupnik u Narodnoj skupštini RS Igor Crnadak u emisji “Puls” BN televizije.

On je istakao da RS nije ugrožena od nekog sa strane, već od pogrešne politike SNSD-a.

Dodaje da čitava “kanonada velikog srbovanja koja dolazi od SNSD-a ima za cilj samo jedno, da se zaštiti njihov kriminal, da se o tome ne priča i da naprave jednu fasadu od tih nacionalističkih priča”.

“Posljednja informacija je da je uoči posebne sjednice jedan član vladajuće koalicije došao u Klub SDS-a i tražio da se jednoglasno usvoje zaključci o ukidanju VSTS-a, a da će sve ostalo da povuku. Njima je samo važno da kontrolišu pravosuđe. Sve ostali bi stavili ad akta”, rekao je Crnadak.

On je dodao da su se najveće pljačke desile u vrijeme pandemije koronavirusa.

“Svi znamo, da je najveća nabavka za vrijeme policijskog sata i najveće profiterstvo se desilo od strane porodice člana porodice Dodikovog kabineta. To je sramotno i to je nešto zbog čega je narod s pravom zgrožen”, naglasio je.

Kako je rekao, “došlo je vrijeme biti ili ne biti za RS”.

“Toliki je nivo destrukcije naših institucija i korupcije, da bi nastavak ove vlasti značio ekonomsko uništenje RS. Imate šansu da to oporavite sad u zadnji momenat, a to imate šansu da uradite samo promjenom vlasti, a imate i šansu da se sve uruši”, rekao je.

Nisu svi isti, kao što pokušava da nametne SNSD, uvjerava Crnadak.

“Opozicija će biti jedinstvena. Opoziciji se sada traži dlaka u jajetu. Ja bih volio da opozicioni orkestar svira zajedno, da kolege iz DNS-a uzmu svoje instrumente i dođu da sviramo zajedno, a ne da pokušavaju da oni budu dirigenti”, zaključio je.

Predizborni razgovori u PDP-u se privode kraju, kaže Crnadak, navodeći da je za sada neformalno prihvaćeno da ta stranka da kandidata za predsjednika RS.

“Znate da su najozbiljniji kandidati za to Jelena Trivić i Draško Stanivuković. To će biti kandidat iza koga ćemo mi svi stati. Ovo što se dešava je utakmica koja će trajati”, rekao je on.

Prelomni trenutak te utakmice možda bude naredne sedmice, jer Crnadak kaže da će se već u narednoj sedmici vidjeti određeni PDP-ovi koraci.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.