Djeca preminulog glumca Mustafe Nadarevića uz suze se prisjetili svog oca, posebno emotivna bila je njegova mjezimica Nana

Sin i kćerka Mustafe Nadarevića prisustvovali su događaju koju je Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu organiziralo u sjećanje na njihovog pokojnog oca.

U Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu organizirano je prigodno sjećanje na velikog glumca, Mustafu Nadarevića, koji je svoj cijeli radni vijek proveo upravo u zagrebačkom HNK.

Uz odabrane inserte iz predstava u kojima je nastupao te projekcije fotografija, događaj su upotpunili njegovi najbliži, sin Aša i kćer Nana, koja je bila posebno emotivna.

Među prisutnima su bili i intendantica HNK u Zagrebu Iva Hraste-Sočo, direktorica Drame Nenni Delmestre, dramaturginje Željka Turčinović i Sanja Ivić, te glumački kolege i kolegice, Alma Prica i Siniša Popović.

Podsjetimo, Mustafa je 22. novembra 2020. godine izgubio bitku s dugom i teškom bolesti. Preminuo je u Zagrebu u 78. godini života.

Legendarni glumac u životu se ženio tri puta. S prvom suprugom Jasnom dobio je kćer Nađu, a rastali su se kada je njoj bilo osam godina.

Nađa se s majkom odselila u SAD, gdje je diplomirala historiju umjetnosti.

Nadarević je novu ljubav zatim pronašao s televizijskom urednicom Snježanom Nožinić, s kojom je dobio sina Ašu i kćer Nanu.

Aša je uspješan sportista i bavi se brazilskim jiu-jitsuom te živi u Zagrebu, baš kao i Mustafina najmlađa kći Nana, koja je od njegovo troje djece i najviše u medijima.

Nana je završila Fakultet političkih znanosti u Zagrebu i bavi se marketingom i PR-om te je vrlo popularna na Instagramu, gdje ima više od 26 hiljada pratilaca, prenosi Dnevnik.hr.

Mustafa je svojevremeno objasnio neobična imena svoje djece.

“Budući da je moja najstarija kći Nađa moju mamu, a svoju baku zvala nana, moja je druga kći dobila to ime. A pomalo neobično ime Aša dao sam sinu po jednom svom prijatelju iz Bosanskog Novog, jako plemenitom dječaku.

Kada sam nekako došao do njegovog telefona i javio mu da sam sinu dao njegovo ime, nasmijao se i veselo mi uzvratio da me pozdravlja Plamenko, da je to njegovo pravo ime, a Aša nadimak.

Nana i Aša žive u Zagrebu, u vrlo smo dobrim odnosima”, ispričao je Mustafa.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.