Kćerka legendarnog glumca Mustafe Nadarevića rodila djevojčicu i otkrila neobično ime koje su joj dali

PR stručnjakinja Nana Nadarević, kćerka glumačke legende Mustafe Nadarevića, na svijet je donijela svoje prvo dijete.

Sretnu vijest svojim je pratiteljima obznanila na svom Instagramu.

Novopečena majka objavila je nekoliko fotografija na kojima pozira s prinovom i svojim partnerom Silvijom Pleštinom. U opisu fotografija otkrila je i neobično ime koje su dali djevojčici.

“Novi član stigao je u naš klan.

Dobrodošla Rumi – napisala je Nana na Instagramu, a u komentarima su se odmah počele nizati čestitke roditeljima.

Silvije Pleština i Nana su u dugogodišnjoj vezi, a on je javnosti postao poznat kada je prije 12 godina osvojio 250 hiljada kuna na kvizu „Tko želi biti milijunaš?“.

“Jedino što namjeravam otkriti o ovoj trudnoći je identitet oca, milijunaša – našalila se Nana u jednoj od ranijih objava.

Nana je vrlo aktivna na društvenim mrežama na kojima ima više od 25 hiljada pratitelja, a tajnu njenog imena svojevremeno je otkrio i legendarni Mustafa Nadarević iza kojeg je, osim kćeri Nane, ostala i kći Nađa te sin Aša.

“S obzirom da je moja najstarija kćerka Nađa moju mamu, a svoju baku, zvala nana, moja je druga kći dobila to ime. A pomalo neobično ime Aša dao sam sinu po jednom svom prijatelju iz Bosanskog Novog, veoma plemenitom dječaku.

Kada sam nekako došao do njegova telefona i javio mu da sam sinu dao njegovo ime, nasmijao se i veselo mi uzvratio da me pozdravlja Plamenko, da je to njegovo pravo ime, a Aša je nadimak – otkrio je medijima svojevremeno legendarni glumac.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.