Donacija kompanije Oaza SOS Dječijim selima BiH

Donacije kompanije Oaza.

Kompanija Oaza donirala je 3.000 KM SOS Dječijim selima BiH od budžeta usmjerenog ka marketinškim aktivnostima i promociji nove reklame “Za male i velike zdrave navike”. Tim povodom donatorski ugovor potpisali su direktor Oaze Armin Hrvić i direktorica odjela za prikupljanje sredstva i komunikacije SOS Dječijih sela BiH Dženita Subašić- Radonić.

“Oaza i SOS Dječija sela BiH udružili su snage na istom zadatku, pomoći da djeca odrastaju u toploj i porodičnoj atmosferi. Upravo su porodična ljubav, miran san i sretna jutra poruke naše nove reklame. Promovirajući pozitivne vrijednosti izdvojili smo vlastita sredstva i podržali rad SOS Dječijih sela BiH.” izjavio je Armin Hrvić, direktor Oaze.

Predstavnici SOS Dječijih sela BiH i kompanije Oaza razgovarali su i o izazovima sa kojima se organizacija susreće te podršci prijatelja i donatora koja je neophodna za kontinuiranu brigu o djeci i mladima bez roditeljskog staranja, uz obostranu želju za nastavkom saradnje.

“Miran san djeteta i sretna jutra moguća su zahvaljujući dobrim djelima! A naši prijatelji iz Oaze kampanjom za novu reklamu upravo su to i dokazali. U SOS Dječijim selima BiH djeci pružamo ljubav, podršku kako bi imali sretno i bezbrižno djetinjstvo, a to možemo samo uz pomoć naših donatora i prijatelja. Zahvaljujemo se svima koji su na društvenim mrežama dijelili video reklamu i tako bili dio ove humane priče. Vjerujemo da je ova kampanja i donacija početak novog prijateljstva sa kompanijom Oaza u kojoj su prepoznali potrebe djece i mladih i znaju da je dječiji osmijeh ipak najvažniji.” izjavila je direktorica odjela za prikupljanje sredstva i komunikacije SOS Dječijih sela BiH Dženita Subašić- Radonić.

Organizacija SOS Dječija sela BiH pruža brigu o 215 djece i mladih, a kroz Program jačanja porodica podržava 256 socijalno ugroženih porodica. Više informacija o radu SOS Dječijih sela BiH i načinima kako pomoći možete saznati na stranici www.sos-ds.ba.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.