Poželi želju prijatelju uz pomoć Oazinih zlatnih ribica

Bosanskohercegovačka kompanija Oaza za svoje vjerne potrošače pripremila je posebnu limited edition vodu sa Zlatnim ribicima.

Ribice označavaju početak kampanje pod nazivom “Poželi želi prijatelju” koja nastoji ukazati na važnost međuljudskih odnosa i na to koliko je bitno, u užurbanosti današnje svakodnevnice, dragim ljudima poslati lijepe želje.

Svi oni koji žele obradovati svoje najbliže, imaju mogućnost da sa web stranice pozelizeljuprijatelju.com napišu i pošalju neku od želja, koja će u posebnom formatu stići na mail adresu onih do kojih vam je stalo.

Zlatna ribica biće vaš virtuelni glas, a poznato je da su one važan dio kultura širom svijeta i da simbolišu sreću i povoljne okolnosti.

Da vaša želja posebno dragoj osobi ne bi ostala samo želja, kompanija Oaza će se potruditi da tri želje pretvori u stvarnost.

Zato već danas razmislite šta bi moglo usrećiti nekoga do koga vam je stalo, posjetite navedeni web site i upišite neku lijepu, izvodljivu želju. Oazina zlatna ribica će možda baš ispuniti Vašu!, stoji u natpisu Oaze.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.