Veliki uspjeh bh. brenda: AS Holding prepoznat kao istaknuta kompanija koja posluje po ESG standardima

AS Holding jedina je kompanija iz Bosne i Hercegovine koja je nakon dugog i pažljivog procesa selekcije u projektu CIPE – “Success Stories of Family-Owned Businesses in Central and Eastern Europe”, koji je trajao nekoliko mjeseci, odabrana kao istaknuti predstavnik iz Bosne i Hercegovine koji posluje u skladu sa ESG standardima, posvećen transparentnom i društveno odgovornom poslovanju.

Predsjednik Uprave AS HOLDING d.o.o. Rusmir Hrvić izjavio je da su ponosni na tu činjenicu i da je ova nagrada rezultat posvećenosti AS Holdingovih zaposlenika visokim standardima poslovanja.

“Želimo da se zahvalimo i Američkoj privrednoj komori Bosne i Hercegovine koji su nam dali priliku da predstavimo našu kompaniju i radujemo se zajedničkoj saradnji u budućnosti”, dodao je Hrvić.

Pod „krovom“ AS HOLDING-a je 16 bh. kompanija čiji su brendovi visoko pozicionirani i dobro poznati potrošačima u BiH, ali i Evropi i svijetu.
Zlatna džezva, Oaza, Tops, Zlatni puder, Tuzlanska so samo su neki od preko 2.000 proizvoda njihovog portfolija.

Već nekoliko godina u nizu zauzimaju najviša mjesta u ukupnom poretku najvećih kompanija u BiH.

Skupa, sa svojim članicama, zapošljava više od 4.500 ljudi, sa tendencijom rasta u sve tri divizije poslovanja: hrana, trgovina i tekstil.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.