Kompanija AS iz Jelaha predstavila spoj savremenosti i tradicije na sajmu u Tešnju

AS doo iz Jelaha organizator je ovogodišnjeg predstavljanja svih brendova AS Holdinga kao vodeće bosanskohercegovačke grupacije u prehrambenoj industriji na sajmu u Tešnju koji je otvoren jučer i traje do 30. septembra.

Ovogodišnji sajam poseban je za kompanije Klas, Vispak, Sprind, AC Food, Solanu, Oazu i druge, jer predstavljaju jedinstven spoj tradicionalnih i modernih elemenata.

„Naš štand podijeljen je na dva dijela, simbolizirajući spoj tradicije i savremenosti.

S jedne strane, posjetioci imaju priliku da dožive autentičnu tradiciju kroz naše proizvode kao što su Zlatna džezva, Klas lokum, Zlatni puder, Sprind jufke i kolači, Oaza, Master štrudle i mnoge druge.

Ovi proizvodi su simbol bogate kulturne baštine našeg regiona i predstavljaju našu posvećenost očuvanju tradicionalnih vrijednosti.

S druge strane, naš štand također prikazuje nove tehnološke trendove u vidu photobooth kabina, vortex 360 i VR naočale koje posjetioce virtuelno vode direktno u Oazinu tvornicu.

Ovo je naš način da pokažemo kako uspješno spajamo tradiciju i savremeno doba, prilagođavajući se potrebama modernog tržišta“ – istakla je Amira Ćeman, marketing menadžer u kompaniji AS.

Iz AS-a navode kako je cilj njihovog ovogodišnjeg učešća na sajmu pokazati kako tradicija i savremenost mogu koegzistirati i dopunjavati se.

Vjeruju da je važno očuvati naše kulturno nasljeđe, ali isto tako biti otvoren za nove ideje i tehnologije koje im omogućavaju da budu konkurentni na globalnom tržištu.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.