Hidriraj se i aktiviraj se jer Oaza i Bingo te nagrađuju

Biti u dobroj fizičkoj kondiciji i osigurati tijelu dovoljno tekućine tokom cijelog dana, postao je prioritet današnjice. Imajući na umu brigu o zdravlju svojih potrošača kompanije Oaza i Bingo su pokrenule zajednički projekat koji ima za cilj da potakne na fizičku aktivnost i hidrataciju.

Kupovinom tri boce Oaza voda, te ubacivanjem računa sa podacima u kutije u svim Bingo objektima, svi potrošači mogu učestvovati u nagradnoj igri koja donosi vrijedne nagrade.

Nagradna igra traje od 01.12.-31.12.2022. godine.

„Uzimajući u obzir istraživanja koja govore da je 75% ljudi hronično dehidrirano i da je nedostatak unosa vode uzrok broj 1 dnevnog umora Oaza je, ovim projektom s Bingom, odlučila svoje potrošače potaknuti na dovoljnu hidrataciju i tjelesnu aktivnost.

Uslov za učešće u nagradnoj igri je kupovina tri boce Oaza vode jer nam je dnevno potrebno upravo tri litre za normalno funkcionisanje organizma.

Ovo se naročito odnosi na sve one koji su fizički aktivni.

Potrudili smo se da nagrade takođe budu u službi zdravlja naših potrošača jer nam je to osnovna poslovna filozofija“ – ističe Senida Medić, brend menadžer kompanije Oaza.

Iz Binga ističu da je saradnja sa partnerima na projektima koji za cilj imaju dobrobit potrošača od ključne važnosti.

„Podržavamo ideje naših partnera koje promovišu pozitivne životne navike.

Mi smo najveća platforma za takve aktivnosti, jer kroz našu maloprodajnu mrežu koja je rasprostranjena diljem BiH, potrošačima pružamo kvalitne proizvode, zanimljive aktivnosti i odlične nagrade“

U periodu od 01.12.-31.12.2022. kupovinom tri Oaza proizvoda u Bingo trgovinama, te ubacivanjem računa sa podacima u predviđene kutije na prodajnom mjestu učestvujete u nagradnoj igri u kojoj možete osvojiti:

Sobno biciklo, mjesečnu članarinu u teretani i tromjesečnu zalihu Oaza vode.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.