Drama na Igmanu: Nepoznati muškarac zbog psa izvadio pištolj prema porodici

Na Igmanu se danas oko 11.15 sati odigrala prava drama.

Na putu za Hrasnički stan, još uvijek policiji nepoznati muškarac navodno je izvadio pištolj prema psu jedne gospođe, koja je bila sa djetetom i dvoje prijatelja.

Iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo su potvrdili da je ženska osoba u 11:15 sati prijavila ovaj slučaj, te da je njihova ekipa izašla na mjesto događaja.

“Ženska osoba je prijavila prijetnju nepoznate osobe vatrenim oružjem. Na mjesto događaja se uputila policijska patrola koja je uzela izjavu i pretražila područje, ali nije pronašla osobe koje odgovaraju opisu. Kada je naša ekipa došla na Igman, nije zatekla osobu koja je prijetila”, kazali su za iz MUP-a KS.

Kako portal Radiosarajevo.ba saznaje, ženska osoba je bila u šetnji djetetom, dvojicom prijatelja i psom. Kada je pas zarežao prema nepoznatom muškarcu, on je izvadio pištolj, ali ga nije upotrijebio.

Dežurni operativni u MUP-u KS je kazao da je uviđaj završen i da je obavljen razgovor sa gospođom koja je pozvala sarajevsku policiju.

“Nakon razgovora,ženska osoba koja nas je pozvala, nije željela podnijeti krivičnu prijavu. To je sve što vam u ovom trenutku mogu kazati”, dodali su iz MUP-a KS.

Leave your vote

-1 points
Upvote Downvote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.