Draško Stanivuković za medije iz Srbije govorio o Aleksandru Vučiću i Miloradu Dodiku: “Suština su promjene u cijeloj RS, slom jednog ovakvog režima”

Posljednje Vijesti

Draško Stanivuković progovorio o Aleksandru Vučiću i Miloradu Dodiku.

“Milorad Dodik iznevjerio je volju srpskog naroda dajući sve svojoj djeci, a ne narodu koji ga je izabrao”, izjavio je gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković.

U intervjuu za beogradski Kurir Stanivuković je rekao i da bi rado došao na Dodikovo mjesto, kako bi mijenjao stvari u cijeloj RS.

On je rekao da je Dodiku poslata najsnažnija poruka nakon njegovog poraza u Banjaluci.

– Jasno je da taj čovjek ulazi u posljednju godinu svoje vladavine i da će na isti način proći i na sljedećim izborima – kaže Stanivuković i naglašava da je lično spreman da se kao čovjek, politička ličnost i kao gradonačelnik, maksimalno bori za promjene.

– Suština su promjene u cijeloj RS, slom jednog ovakvog režima i pad kriminala i korupcije građenih 20 godina – kaže između ostalog gradonačelnik Banja Luke.

Na pitanje u kakvim je odnosima s predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, Stanivuković je još jednom ponovio – u odličnim i prijateljskim, ističući da cijeni njegove napore koje čini za srpski narod i Republiku Srpsku.

Leave your vote