Dva pobjednika Zvezda Granda iz BiH i Srbije snimila duet, Balkan ovo ne prestaje da sluša: Darko Lazić i Anid Ćušić pjesmom “Klošar” obaraju estradu!

Posljednje Vijesti Zabava

Mostarski pjevač Anid Ćušić objavio je u utorak duet s srbijanskim pjevačem Darkom Lazićem.

Reakcije fanova na pjesmu Klošar su vrlo pozitivne.

”Bomba momci dugo očekivano”. ”Kakav pogodak, skoro pa dva najbolja glasa iz novije generacije”. ”Bravo momci, odlična pjesma i spoj dva perfektna vokala”, samo su neke od prvih reakcija fanova.

Ćušić je inače pobjednik glazbenog natjecanja Zvezde Granda te je do sada objavio više pjesma koje su brojale velik broj pregleda i slušanja. Duet s Lazićem, objavio je ranije, bio mu je dječački san.

”Kao mali sam imao neke svoje zamisli, neki svoj svijet, maštao ‘nemoguće’ , tada kažem ocu, sa svojih 12 godina, da ću jednog dana i ja osvojiti to takmičenje, snimiti duet sa ovim momkom.

Naravno da me nije nitko shvatio ozbiljno, pa ni ja sam sebe. U tim godinama svi imamo neke želje… ali… 12 godina kasnije.

Nisam volio školu, rano sam i krenuo u ‘kafanu’ , bježao sa časova kako bih radio, svirao, imao džeparac.

Sve što sam maštao kao dječak, zamišljao od kuće do škole, i da imam bend, i da osvojim Zvezde Granda, i da snimim duet sa Darkom Lazićem”, objavio je Mostarac.

Pjesmu Klošar radili su Dejan Kostić i Mersed Hadžić, dok je spot nastao u produkciji studija TwoLouder TV.

Pogledajte spot koji je za samo tri dana pogledalo više od milion ljudi.

Leave your vote