Džejla Ramović bez imalo uvijanja o Đuli Drini i Šejli Zonić: “Koja je od njih dvije bolja, neću da se odlučujem”

Nekadašnja pobjednica „Zvezda Granda“, Džejla Ramović je za Grand otkrila je da li je pratila ovogodišnje takmičenje i ko su joj bili favoriti. Džejla je u razgovoru za Grand ispričala i da li je prije pet godina očekivala svoj trijumf, a za aktuelne finaliste imala je i posebnu poruku.

-Ne mogu da kažem da sam u potpunosti sve pratila, ali da ću gledati veliko finale, to hoću i podržavat ću sve takmičare.

Baš se radujem i ne mogu ni da zamislim kako im je i kako se osjećaju – rekla je Džjla za Grand i potom otkrila svoje favorite.

-To bi bile Šejla i Đula. Neću da se odlučujem koja je od njih dvije bolja. Šejla i Đula su mi favoriti – otkrila je Džejla koja je poslije trijumfa postala jedna od najtraženijih zvijezda, što mnogi predviđaju da će se desiti i Šejli.

Pjevačica je objasnila i razloge zbog kojih je izdvojila ove dvije finalistkinje.

-Obje su na neki svoj način vrlo posebne i unikatne. Šejla koja može da pjeva sve ikada i Đula koja tu narodnu muziku pjeva na taj način.

Tako mala žena, a takav glas, nevjerovatno nešto – istakla je Džejla za Grand.

Pjevačica je otkrila i kako se, prema njenom mišljenju dolazi do pobjede.

-Ne znam. Sve što bih rekla je nekako baš osnovno. Sad da kažem da treba biti svoj i slično, to je stvarno jako bitno.

Ne znam da li su to ispravni potezi, pjesme, način, interpretacija. Sve je to i faktor sreće kako se dopadnete publici i kakvo vam zapravo bude presdstavljanje.

Ja imam nekih svojih krugova u „Zvezdama Granda“ kada se uopšte sebi nisam dopala, ili krugova gde se publici nije dopalo, a meni jeste jako.

To je sve stvar ukusa i kako se stvari poslože tokom takmičenja – ispričala je pobjednica „Zvezda Granda“ iz sezone 2018/2019.

Džejla se osvrnula pet godina unazad i priznala da li je očekivala da će da trijumfuje.

-Ne mogu da kažem nikada da sam bila sigurna da „idem da pobijedim“ ili „ej, pobijedit ću“. Ne, ali da sam onako duboko vjerovala u to, jesam.

Moja sezona je bila veoma jaka sa mnogo dobrih takmičara i nikada nisam željela sebi da dajem ikakvu nadu.

S tim što sam znala da imam dobre krugove iza sebe jer sam se predstavila odlično i na kraju je sve bilo samo u rukama publike – priznala je Džejla za Grand.

Na linku ispod čitajte ekskluzivni intervju koji je za Bhdijaspora.net dala Đula Drini.

Zvezda Granda Đula Drini se potpuno iskreno obratila publici nakon finala: “Bosni i ove godine ide pobjeda i to mi je posebno drago!”

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.