Elsan i Haris oduševili sve u žiriju Zvezda Granda, Saša Popović u nevjerici: „Kakav duel!“

Duel koji će se sigurno pamtiti je između Cecinog kandidata Harisa Skarepa i Violetinog takmičara Elsana Pilice. Dva talentovana momka priredili su pravi doživljaj u studiju, a žiri ih je nagradio sa po šest glasova. Kako pravila nalažu, uslijedilo je natpjevavanje u kojem je pobjedu odneo Elsan, osvojivši 5 tastera. Dragan Stojković Bosanac je u svom stilu udijelio niz savjeta takmičarima i objasnio im na koje stvari da posebno obrate pažnju.

-Kakav duel!- prokomentarisali su Ceca i Saša.

-Mislim da je Elsan pjevao dosta tačnije i preciznije u programu koji je odabrao što ne znači da je Haris pjevao loše u regularnom programu. Mada, vidim da Skarep počinje malo da luta sa repertoarom i Harise ne mogu da te identifikujem konačno, da znam šta pjevaš, a ništa mi do sad nije zvučalo da padnem u nesvijest- konstatovala je Marija, nakon čega je Sneža kratko dodala:

-Mora da se kaže da je Haris ovog putao bio mnogo bolji nego prošli put.

Đole se jedini opredijelio da ove večeri prednost da Cecinom kandidatu, a kako kaže za to je presudila akapela.

-Čuo sam neku novu boju u akapeli koju nisam očekivao, to do sad nije pokazao. Elsane, svaka čast- rekao je roker.

Dragan Stojković Bosanac je u svom stilu udijelio niz savjeta takmičarima i objasnio im na koje stvari da posebno obrate pažnju.

-„Lipe cvatu“ te je potpuno koštala, i ritmički i tonski. Sve ono što si pokušao nije mi se dopalo. Pilica mi je bio odličan, kupio si me u strofi jer si počeo da pjevaš- iskren je bio Boske, dok se njegov kolega Keba djelimično usaglasio sa njegovim mišljenjem.

-Nemam ništa protiv komentara, ali Elsan je Sinana bespijrekorno otpjevao, a Šabana tako-tako. Harise, ti blistaš, pa ne blistaš, ali obrati pažnju na izbog pjesme- istakao je Kojić.

Mentorke su naravno pucale od sreće, a Violeta nije mogla da sakrije sreću zbog trijumfa u ovom napetom duelu.

-Uf, ja sam sad zadovoljna, konačno! Baš ovako mi se sviđa. Obojica ste bil dobri- kroz smijeh je rekla Viki nakon čega je Ceca nahvalila Skarepa.

-Nama je bio cilj da pokažemo da pored narodnjaka koje sjajno pjevaš imaš talenat i za nešto drugo. Neko ima za to sluha, neko nema. Sretno momci- poručila je Svetlana, a Saša je odmah prekinuo.

-Znači od žirija neko ima sluha, a neko nema? Ja bih volio da čujem ko to nema sluha- zanimalo je direktor.

-Prvi ti! – našalila se pjevačica, a potom pecnula Bosanca.

ČITAJTE I OVO: Marija Šerifović nije došla na snimanje „Zvezda Granda“, poznato je ko će sjesti na njeno mjesto! Nju sigurno niste očekivali!

-Bosanac je mislio da je zagazdovao ali ja sam se vratila, pa ćemo sad da vidimo kojim tokom voda kruži. Sad ćemo da vidimo sta je falš, šta je distoniranje, šta je lijepo, a šta je ružno- poručila je Svetlana, a Boske joj nije ostao dužan.

-Konačno da proradiš!- odgovorio je Ceci.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.