in , ,

Enis Bešlagić ugodno iznenadio građane i novinare u centru Zagreba

Enis Bešlagić se prošetao Zagrebom

Popularni bosanskohercegovački glumac Enis Bešlagić viđen je u centru Zagreba.

Uspješni televizijski glumac, dobitnik brojnih nagrada, prošetao je Cvjetnim trgom, a snimljen je u trenutku kada je zastao kupiti kokice i popričati s prodavačem.

Donedavno smo Enisa gledali u RTL-ovoj seriji ‘Blago nama’, gdje je utjelovio Jadranka Juhića, oca i muža, koji sa suprugom useljava u kuću njezine sestre.

“Jadranko Juhić ili JJ, Đej Đej, novi je heroj ulice. Jedan od onih koji nema posla, a i ne ide ga baš”, opisao je svoj lik Enis koji za RTL radi na još jednom projektu – reality showu ‘Superpar’ čija se prva sezona počela snimati još 2019. godine.

Ove se godine traži treći hrvatski superpar, a na tom će ih uzbudljivom putu, kao i dosad, pratiti ovaj 46-godišnjak rođen u Tešnju.

“Drago mi je što u Hrvatskoj uopće možemo naći par jer vidim da se više nitko ne ženi, ne udaje, niti ljudi vjeruju u veze, brakove – tako da je danas već uspjeh imati neke parove”, rekao je jednom prilikom Bešlagić za story.hr.

Vojin Mijatović brutalno iskreno poručio: “Bakir Izetbegović polako se rješava jednog po jednog personalnog tereta SDA i u sljedeće izbore će ući nikad homogeniji”

Vrlo teške optužbe Branislava Borenovića prema Miloradu Dodiku: “Firma njegovog kuma izabrana za kupovinu nove zgrade UIO BiH”