“Haos” u Zvezdama Granda zbog Sidika i Janka, nesvakidašnja situacija se desila: Umjesto Saše Popovića presudio novčić…

Pravi sudar titana dogodio se na Grandovoj sceni kada su u duelu snage odmerili Janko Jankov i Sidik Šabanović. Da su pjevači koji iz kruga u krug pokazuju da im je mjesto na velikoj sceni, svjedoči i maksimalni broj glasova koji su osvojili nakon duela. Iako je uobičajena situacija da odmah nakon nastupa uslijedi akapela pevanje, Saša Popović je napravio izuzetak, pa je želio prvo da čuje komentare žirija.

-Oni su dva fanstastična kandidata, ne zna čovjek za koga da se odluči. Jedino bih Sidiku rekla, molim te promeni repertoar, daj mi nešto drugačije da te doživim i da nešto novo čujem.

Ovo je fenomenalno, super pjevaš, ali to smo naučili kao pjesmicu. Mlad si i hoću da vidim nešto modernije da pjevaš tim božanstavenim glasom – rekla je Ceca.

Zatim je riječ dobio Keba koji je u obraćanju pogrešio Sidikovo ime, a onda je u studiji nastala opšta polemika.

Marija Šerifović je u svom izlaganju priznala da su oba takmičara bila na visini zadatka, ali je najavila nove probleme sa kojima će se žiri suočiti. -Odlični su bili večeras, vjerujem jednom i drugom. Ne znam što u ovom momentu nema natpjevavanja, želim da vas čujem u baražu. Voljela bih da oni pjevaju, jer će ako se desi slučaj isto kada ja budem mentor, biti problema – kazala je Marija.

Viki i Đorđe su istakli da su u ovom duelu nijanse presudile, ali su oboje dodali da bi voljeli da čuji Sidika i Janka još jednom u baražu.

Mili, je nakon toga rekao da je ipak više očekivao od ovog duela, a ova njegova izjava je iznenadila mnoge.

-Moram da kažem da sam se jako radovao ovom duelu. Koliko sam se radovao, nisam doživio to ushićenje. Mislim da su se vaši mentori preučili sa takvim vokalima. Ove tri pjesme su prošle bez energije i snage, ali ste pjevali dobro – rekao je Mili.

Nakon komentara usledilo je akapela pjevanje, a žiri je tek nakon ovog dijela bio na velikim mukama da odluči ko direktno ide u sljedeći krug.

Da je odluka bila teška, svjedoči to da su obojica takmičara dobila tri glasa, pa su Saši Popoviću prepustili da donese konačan sud. Novčić presudio u duelu Janka Jankova i Sidika Šabanovića. Kako bi donio najpravedniju odluku, Saša je odlučio da baci novčić.

Sreća je bila večeras na Jankovoj strani i on je prošao direktno dalje, dok će Sidik pjevati ponovo u baražu.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.