Jadranka Kosor “spustila” Kolindu Grabara-Kitarović: “Zaista je umjesno da najveća Trumpova obožavateljica u RH komentira dolazak predsjednika Bidena”

Na gostovanje Kolinde Grabar-Kitarović na Novoj TV, koja je tom prilikom prokomentirala inauguraciju novog američkog predsjednika Joea Bidena, osvrnula se bivša hrvatska premijerka Jadranka Kosor.

“Zaista je umjesno da najveća Trumpova obožavateljica u RH komentira dolazak predsjednika Bidena, a da pri tome prešućuje kako je i s kim imala priliku upoznati tada pp, a danas predsjednika SAD-a Joea Bidena u White Houseu. Prešutjela je to, naravno, i novinarka iako dobro zna tko je bio pozvan u White House”, napisala je Jadranka Kosor na Twitteru komentirajući gostovanje bivše predsjednice Hrvatske.

Kosor je aludirala na situaciju tokom njezinog kratkog premijerskog mandata, kad se 25. maja 2010. u Bijeloj kući susrela s Bidenom, tada potpredsjednikom SAD-a.

Kolinda Grabar-Kitarović tada je bila ambasadorica Hrvatske u Washingtonu.

“Nakon sastanka, imala sam osjećaj kao da se poznajemo dugi niz godina. Rekao mi je tada jednu rečenicu koju i danas često ponavljam. Dugo mi je držao ruku i rekao: ‘Ja sam tvoj prijatelj i možeš me nazvati u bilo koje doba dana i noći kad ti zatreba'”, prisjetila se Kosor susreta s Joeom Bidenom za “Jutarnji list”.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.