Javni doček Nove godine organizran je na trgovima širom regiona: Jelena Karleuša priredila spektakl na dočeku Nove godine u Beogradu

Posljednje Vijesti Zabava Ženska posla

Javni doček Nove godine organizran je na trgovima širom regiona, a najveći spektakl priredila je Jelena Karleuša ispred Narodne skupštine u Beogradu.

Beograđane i njihove goste prvo je zabavljala Sara Jo, a spektakl večeri priredila je pop zvijezda Jelena Karleuša uz Mariju Šerifović.

Karleuša se pobrinula da doček Nove godinu u Beogradu izgleda poput onih u svijetu. Pjevačica je ovoga puta ostavila sve bez daha svojim odjevnim kombinacijama koje je odabrala za ovaj nastup.

Svi kostimi specijalno su rađeni za novogodišnju noć, a više desetina hiljada građana pred Skupštinom uživalo je u spektaklu.

Za prvo pojavljivanje na sceni JK je izabrala providnu bijelu haljinu, međutim, brzo se presvukla u vatreno crvenu kombinaciju sa mašnom, a odmah zatim je obukla i crvenu bundu.

Karleuša se presvukla i treći put, a za posljednji dio nastupa je izabrala zlatni minijaturni bodi, dok je na glavi imala bijeli detalj od perja.

U Beogradu doček Nove godine organiziran je i na drugoj lokaciji odnosno na Sava Promenadi gdje su nastupale poznati regionalni pjevači – Goran Bregović, Mladen Vojičić Tifa, Saša Kovačević, Angelina i Cobi.

Leave your vote