Javni doček Nove godine organizran je na trgovima širom regiona: Jelena Karleuša priredila spektakl na dočeku Nove godine u Beogradu

Javni doček Nove godine organizran je na trgovima širom regiona, a najveći spektakl priredila je Jelena Karleuša ispred Narodne skupštine u Beogradu.

Beograđane i njihove goste prvo je zabavljala Sara Jo, a spektakl večeri priredila je pop zvijezda Jelena Karleuša uz Mariju Šerifović.

Karleuša se pobrinula da doček Nove godinu u Beogradu izgleda poput onih u svijetu. Pjevačica je ovoga puta ostavila sve bez daha svojim odjevnim kombinacijama koje je odabrala za ovaj nastup.

Svi kostimi specijalno su rađeni za novogodišnju noć, a više desetina hiljada građana pred Skupštinom uživalo je u spektaklu.

Za prvo pojavljivanje na sceni JK je izabrala providnu bijelu haljinu, međutim, brzo se presvukla u vatreno crvenu kombinaciju sa mašnom, a odmah zatim je obukla i crvenu bundu.

Karleuša se presvukla i treći put, a za posljednji dio nastupa je izabrala zlatni minijaturni bodi, dok je na glavi imala bijeli detalj od perja.

U Beogradu doček Nove godine organiziran je i na drugoj lokaciji odnosno na Sava Promenadi gdje su nastupale poznati regionalni pjevači – Goran Bregović, Mladen Vojičić Tifa, Saša Kovačević, Angelina i Cobi.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.