Kako je Rade Šerbedžija iznenadio svoju suprugu za 30 godišnjicu braka

Rade Šerbedžija iznenadio svoju suprugu za 30 godišnjicu braka.

Glumački velikan Rade Šerbedžija sve je raznježio svojom emotivnom porukom koju je posvetio supruzi Lenki Udovički povodom godišnjice braka.

Šerbedžija i Lenka u skladnom su braku već trideset godina.

„Večeras je 30 godišnjica Lenkinog i mog vjenčanja. Vjenčali smo se u Beogradu 29. juna 1991. godine. Mijenjali smo gradove i države. Rodili smo troje djece. Napravili smo vlastiti teatar na najljepšem otoku na Jadranskom moru. Imamo divnu porodicu. Imamo i dovoljno pravih prijatelja. I još se čvrsto držimo za ruke“, poručio je Šerbedžija na Facebooku.

Ovaj poznati umjetnički par, uprkos brojnim nedaćama u životu, uspio je da se izbori za svoje parče sreće. Ljubav prema umjetnosti ih je dodatno zbližila.

Lenka je svojevremeno govorila da kada su se 1990. godine upoznali da je nije impresionirala popularnost 20 godina starijeg Rade Šerbedžije. Naprotiv, to ju je jako odbijalo, ali na kraju je to odbijanje i privuklo.

„Oduvijek su mi se sviđali muškarci koji su stariji od mene, koji imaju više životnog iskustva. Sve je išlo vrlo brzo iako nisam očekivala da će se razviti u ljubavnu vezu“, govorila je Udovički.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.