Koliko vam ove godine treba para za ljetovanje u Crnoj Gori: Ovo su najjeftinije i najskuplje varijante…

Zbog blizine i ljepote, srpski, ali i bh. turisti i dalje vrlo rado ljetuju u Crnoj Gori. Relativno kratak put je razlog zbog kojeg se za ovu destinaciju često odlučuju porodice.

All inclusive aranžmani pružaju maksimalno opuštanje i uživanje u odmoru, pa su novinari Nova.rs provjerili kakve su cijene na crnogorskom primorju za četvoročlanu porodicu.

Ukoliko ne idete preko agencije, mora se priznati da je ovakav vid ljetovanja poprilično skup. Dok u Grčkoj all inclusive ljetovanje može da se nađe za oko 1.000 eura, cijene za crnogorske hotele su primjetno veće.

Jedna od najjeftinijih varijanti preko agencije je oko 1.600 eura za 10 noćenja u jeku sezone, u hotelu Vile Oliva u Petrovcu.

A preko Bookinga, najjeftiniji all inclusive aranžman jeste hotel Krušik – HILLS u Čanju, u kojem za boravak od 10 noćenja, porodica mora da izdvoji oko 2.500 eura.

U pitanju je smještaj sa restoranom, besplatnim privatnim parkingom, sezonskim bazenom na otvorenom i fitnes centrom, a nalazi se na 200 metara od plaže Čanj.

Smještajni objekat ima bar, zajednički salon i vrt. Gostima smještaja su na raspolaganju karaoke i recepcija koja radi non-stop.

Takođe u Čanju, ali u hotelu Pear Beach, sličan aranžman košta 3.000 eura.

Nudi smještaj sa restoranom, besplatnim privatnim parkingom, sezonskim bazenom na otvorenom i fitnes centrom, a nalazi se na 150 metara od plaže Čanj – piše Nova.rs.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.