Krivić se žustro obrušio na Željka Komšića: “Budžetski uhljup i statista već 12 godina nikada i nigdje nije postigao gol, a kad će ne znamo”

Anis Krivić, član Glavnog odbora SBB-a i kandidat za Državni parlament na predstojećim izborima oglasio se na Facebooku. Krivić je komentirao politiku i domete Željka Komšića i njegovih 12 godina u Predsjedništvu BiH.

Njegov status prenosimo u cijelosti:

– Željko Komšić, kao i mnogi prije njega koji su to pokušali – ali nisu uspjeli, jer je takvo stanje suprotno elementarnim zakonima fizike – ne može sjediti istovremeno na dvije stolice i zato teško može javnosti u BiH objasniti kada i u kojem svojstvu je onaj pravi Komšić.

Kada treba ući u Predsjedništvo BiH, Komšić se javno izjašnjava kao Hrvat, a čim uđe u Predsjedništvo skine hrvatsko nacionalno odjelo i pretvara se u kontranacionalnog “građanskog tribuna”.

A kako je sa te pozicije anacionalnog demagoga, jeftinog populiste i lažnog građanina, branio državu BiH u 12 godina veselog sjedenja u fotelji člana Predsjedništva BiH, najbolje govori činjenica da su podjelu BiH,

secesionističke planove Milorada Dodika, te blokade HDZ-a i Dragana Čovića, suštinski zaustavljali i zaustavljaju stranci, isti oni protiv kojih Željko Komšić i družina posljednjih mjeseci vode medijsku hajku – Vašington, Brisel i London, odnosno njihove visoke diplomate i njihove ambasade u Sarajevu.

U tom teškom poslu odbrane suvereniteta BiH, nejaki Komšić, hipnotizer naivnih Bošnjaka, imao je ulogu statiste u kukuruzu – objavio je Anis Krivić.

Inače, danas se Komšić obrušio na Krivićevog stranačkog šefa Radnčića.

O tome čitajte na linku ispod.

Opasno se zakuhalo, Željko Komšić se bez imalo pardona obrušio na Fahrudina Radončića: “Politički lideri poput njega uopće nisu kvalifikovani da komentarišu aktuelnu političku situaciju”

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.