in ,

Krstinja Todorović žestoko reagovala na prozivke za način na koji je smršala: “Ko ti je dao pravo?”

Krstinja Todorović nije prećutila na “prozivke” za način na koji je smršala

Vizuelna transformacija Krstinje Todorović je oduševila mnoge, mada ima i onih koji joj zamjeraju zbog načina na koji se rješila suvišnih kilograma.

Podsjećanja radi, učesnica muzičkog talent šou-programa “Zvezde Granda” je u jednom od intervjua otkrila da je nakon dugogodišnjih bezuspješnih pokušaja da smrša uz pomoć rigoroznih dijeta riješila da se podvrgne operaciji želuca.

Ipak, na jednoj Instagram stranici posvećenoj zdravoj ishrani našle su se njene fotografije zbog čega je Krstinja burno reagovala.

“Sve se više zvijezda u usponu pod uticajem medija podvrgavaju operacijama kao što je operacija želuca radi mršavljenja bez truda. Jedna od poslednjih je i Krstinja Todorović koja je smršala 83 kilograma. Da li podržavate ovakve stvari? Ja svakako ne – stoji na ovom nalogu.

– Ne volim da se oglašavam, ali prosto moram. Dakle, ko je tebi dao pravo da koristiš moju sliku kako bi “blatila” nečije uspjehe? Mršavljenje bez truda, ali sa rezultatom, za razliku od propale priče koju prodajete ljudima – uzvratila je pjevačica.

Žustra reakcija SDA na rušenje crkve u dvorištu nane Fate Orlović

arhiv

OVO JE ČUDO Bosanskohercegovački teniser Tomo Brkić ispisao historiju i ušao u četvrtinale Roland Garrosa