Lijepa vijest: Mostarcima omogućen odlazak u Neum na more panoramskim autobusom za 20 KM

Mostarci će od subote 16. jula imati mogućnost za 20 KM uživati u jednodnevnom odlasku na more crvenim Cabrio busom te uz valove ljetnog osvježenja u jedinom bh gradu na moru uživati i u panoramskom razgledavanju prirode od Mostara do Neuma i nazad.

Vlasnik Cabrio Busa Adin Bojčić za Klix.ba kaže kako je ova vrsta izleta organizovana zbog velikog interesa građana za jednodnevni odlazak na more ali i vožnju panoramskim autobusom tokom ljetnih vrućina koje se očekuju od narednog vikenda.

Ističe kako će od subote jednodnevni odlasci u jedini bh grad na moru biti organizovani svakog vikenda novoizgrađenom cestom i po cijeni povratne karte od 20 KM, koja je kako pojašnjava, kreirana tako da bude prihvatljiva za svačiji džep.

“Cilj nam je da što više građana ima mogućnost voziti se našim busom i uživati u panoramskom pogledu ali i vruće ljetne dane provesti na Jadranskom moru”, kaže Bojčić za Klix.ba.

Zbog toga napominje da autobusa raspolaže sa 55 mjesta i da je za putovanje neophodno rezervirati povratnu kartu koja se može kupiti u turističkoj agenciji Globtour na Autobuskoj stanici svakim danom od 6:30 do 13:30 i od 16:30 do 21 sat.

Okupljanje putnika za jedinstvenu vožnju do Neuma planirano je u 6:15 sati na Autobuskoj stanici Mostar, a polazak uzbudljivog putovanja iz najvećeg hercegovačkog grada prema redu vožnje je u 6:30 sati, te iz Stoca u 7:30, dok je u 18 sati predviđen povratak iz Neuma.

Inače, turistička agencija “Adria Tours BH d.o.o.” i njen vlasnik Adin Bojčić već organizira vožnje s polaskom u 9 sati s Autobuske stanice Mostar, te vozi do Blagaja, Počitelja, Međugorja i vodopada Kravice gdje su organizirani ručak i kupanje, a pozivom na broj 062 324 117 zainteresirani za avanturističke vožnje mogu dobiti dodatne informacije.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.