Marija Šerifović izvela novorođenog sinčića u šetnju, itekako uživa u prvim danima majčinstva!

Marija Šerifović u petak je iznenadila fanove viješću da je postala majka dječaka Marija, kojeg je rodila surogat-majka u bolnici u Los Angelesu. Srpska pjevačica sada se u Instagram Storyju pohvalila kako je iskoristila sunčani dan i izvela sinčića u šetnju ulicama Los Angelesa.

Na snimci se vidi kako gura kolica ulicom, a dodala je i emotikon plavog srca.

Podsjetimo, pjevačica je objasnila kako je u više navrata pokušala postati majka, no nije mogla iznijeti trudnoću, zbog čega se u konačnici odlučila za surogat-majku s kojom je prošla sve izazove trudnoće.

Inače, Šerifović zbog ugovora o privatnosti ne želi otkriti ko je otac, no izjavila je kako će njezin sin o tome znati sve kad dođe vrijeme.

Kako je Šerifovićeva otkrila, proces je dugo trajao.

„Uh… Pa dugo je trajao moj proces odlučivanja. Ali kada sam prvi put presekla i rekla to je to, odmah je sve ostalo nekako išlo samo od sebe… Ima tu dosta pomoći i Onog odozgo“, ispričala je u velikom intervjuu za Blic.

Marija nije željela da otkriva ko je otac djeteta.

„Zbog ugovora o privatnosti ne mogu da dijelim sve informacije, ali ono što mogu da kažem jeste da će Mario, kada dođe vrijeme, o tome znati sve“, ispričala je pjevačica.

Otkrila je da je u dokumentima ona navedena kao jedini roditelj.

„Ja sam njegova biološka majka i u dokumentima sam upisana kao jedini roditelj“, rekla je Šerifovićeva koja je razriješila nedoumice i istakla da je u genetskom smislu Mariova majka, a i da je zakon Republike Srbije prepoznaje kao majku.

„I u genetskom i u administrativnom i u svakom drugom smislu ja sam Mariova majka.

Svaki njegov mali atom koji dolazi iz majčinog DNK je moj“, rekla je.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.