Marija Šerifović odvela sina na prvo ljetovanje i objavila snimak: „Poludjet ću od njega“

Pjevačica i članica žirija „Zvezda Granda“ Marija Šerifović odvela je sina Maria na prvo zajedničko ljetovanje, a sve detalje puta zabilježila je u njenom novom vlogu. Kako je izgledao odmor Marije Šerifović i njegog sina Maria, pogledajte u videu ispod teksta.

Marija i Mario su do sada putovali dva puta, a ponosna majka ističe da joj je lakše sada i da se dječak već navikao na letove.

Odlučili su da nekoliko dana provedu u Crnoj Gori, dok je Marija iskoristila priliku da na putovanje povede i svoje prijatelje.

-Danas smo pošli na naše prvo ljetovanje, pa da vidimo šta će biti.

Sine, imaš li nešto da poručiš?

Poludjet ću od njega – rekla je Marija na samom početku vloga.

Da je cijeli tim zadužen da Mariji i njenom sinu bude ugodno na odmoru svjedoči i činjenica da je pjevačica na odmor povela pored žene koja čuva Maria i zubarku.

-Sada smo se svi skupili, jedina osoba koja mi treba pored Maria i negove bejbisiterke je moja zubarka, ako mi ispadnu proteze, da ne moram da idem nazad za Beograd – kazala je pjevačica.

Na odmoru im se pridružila i pjevačica Jovana Pajić, a Marija je sa prijateljima uživala u odmoru, plivanju, sunčanju i gledanju fudbalskih utakmica.

Kako je izgledao odmor Marije Šerifović i njegog sina Maria, pogledajte u videu ispod.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.