Marija Šerifović objavila video sa sinom i izazvala lavinu kritika, pjevačica je žestoko odgovorila

Marija Šerifović uživa u majčinstvu, a sada je na svom Instagramu podijelila video sa sinom Marijom koji je izazvao lavinu komentara. Naime, pjevačica se snimila dok je sa sinom plesala uz pjesmu “I Want to Know What Love Is”. Dječak je bio u nosiljki za bebe, a upravo je to izazvalo brojne komentare i savjete.

“Ovako samo štetis bebinoj kičmi, nije mu nimalo udobno”,

“Samo Maro smanji malo muziku to je jako glasno za bebu”,

“Kad vidim ove kengur nosaljke u pm. Nit za kukove ,niti za bebi nožice(krivi noge djetetu)… Užas, treba ih zabraniti”,

“Maro, bravo za nošenje, nema ništa ljepše s bebom!!! Samo, pliz, nabavi ergonomski ispravnu nasiljku! Nogice trebaju biti u w položaju, ovako kako je sad, ako dobro vidim to je babybjorn, ona nije najbolje rješenje”, samo su neki od desetina savjeta pa je Marija odlučila odgovoriti zabrinutim pratiteljima.

“Pa ljudi vi ste zaista nevjerovatni. Pojasniću vam jer trenutno imam živaca! BabyBjorn Mini je napravljen za bebe od 0 do 12 mjeseci i između 3 i 11kg. Takođe najmanje moraju imati 53cm. Svakako hvala na savjetima, jedino bi vas možda naučila kako se zaista dobronamjeran savijet piše, ali za to trenutno NEMAM živaca. Što se muzike tiče, ja mog učim šta je lijepa muzika od rođenja i jedino uz nju i spava kako treba.

Ne brinite mjerimo i decibele. Ustvari da skratim gledajte vaša posla. Ustvari – sikter! Za ostale, razumije se ljubav”, poručila je Marija.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.