Marija Šerifović odlučila da iznenadi svoju mamu Vericu: Pogledajte šta je napravila!

Popularna članica žirija „Zvezde Granda“, pjevačica Marija Šerifović redovno kroz svoje vlogove predstavlja dešavanja iz privatnog života, a publika je obožava prvenstveno zbog spontanosti i neposrednosti koju pokazuje van scene.

Tako je bilo i ovog puta. Marija je odlučila da napravi iznenađenje za svoju majku, a sve je zabilježila kamerom.

–Riješila sam da Verici priuštim prelijepih dvadeset četiri sata, ovo će biti pravo iznenađenje za nju. Sigurna sam da će uživati – započela je Šerifovićeva, pa otkrila da majku vodi na putovanje.

Marija se zatim narednog dana sa majkom uputila na aerodrom, a sve dok se nisu čekirale Verica nije znala gdje je to ovog puta vodi kćerka, pa je bezuspješno pokušavala da pogodi destinaciju.

–Znači Amsterdam, Štokholm, Hurgada je daleko, Zagreb je blizu, Rim…. pa lijepo, možda bude, možda ne bude. Pošto kažeš da je toplo može da bude Madrid ili Barselona? – nagađala je Verica koja je pred sam polazak posjetila drogeriju kako bi kupila lak za kosu.

–Želim da zapalim cigaretu i popijem kafu – požalila se Marijina majka, a onda je pjevačica odlučila da joj otkrije destinaciju na kojoj će uživati ovog puta.

–Verice, idemo u Madrid! – rekla je Marija što je Vericu obradovalo.

–U Madrid? Idemo u Madrid? Lijep je Madrid! – zadovoljno je rekla Verica.

-Ti si bila u Madridu? Kada? – pitala je Marija.

–Jesam, pjevala sam tamo, alo mala! – odgovorila je majka.

Marija je otkrila u vlogu da je samo jednom posjetila Madrid i da se tamo kratko zadržala.

–Bila sam samo jednom u Madridu i to na pet sati. Tada sam pjevala sa klincima iz Španije koji su bili na Evroviziji 2007. Dakle, nemam pojma ni gdje idem ni šta radim – objasnila je Marija, a Vertica je dodala:

–Pjevala sam na svadbi u Madridu, posle sam sa tvojim tatom išla na Ibicu.

Nakon što su stigle do hotela u kome su planirale da odsjednu, Marija je otkrila zbog čega je upravo Madrid izabarala za destinaciju.

–Večeras u Madridu moj omiljeni pjevač David Bizbalo obilježava dvadeset godina karijere i večeras je njegov posljednji, dvadeseti koncert u ovom teatru – objasnila je pevačica.

-Baš tu? Ti me zaj*bavaš? – pitala je Verica što je nasmejalo Mariju.

Prije spektakularnog koncerta kome su prisustvovale i uživale, majka i kćerka prošetale su gradom i obišle mnogobrojne radnje, a pjevačica je sve zabilježila u videu koji možete pogledati ispod:

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.